Mi a terv? Rally 2 Rally 3

Mi a terv? Seben János

Seben János tavaly Rally3-as versenyeken állt rajthoz egy BMW-vel, az autómárka idén sem változik, azonban már komolyabb mezőnyben indul 2021-ben.

„A 2020-as év sajnos mindenki életében nagy változást hozott, de reméljük 2021 pozitív év lesz. – mondta Seben János. Az egyik fő szponzorom idén úgy döntött, hogy a vírus okozta helyzetben a gazdaság újraindulásáig sajnos nem tud a rallyban velünk együtt dolgozni! De nem zárkóznak el tőlünk a jövőben, ha változik a helyzet! Amikor tudtam, hogy kiszáll egy meghatározó szponzorom leültem a Dynamic Rally Team csapatfőnökével, Csernai Zsoltival és eldöntöttük, hogy nem szabad megállni. Beszéltem egy céggel, ami sikeres volt, sőt nagyon örültek a megkeresésemnek.

A főszponzorom vezetősége Rally2-ben 5 versenyre adott lehetőséget. Köszi Rita ezúton is! Az autó teljesen új lesz, egy 2000 köbcentis BMW E46. Az autó futóműve teljesen új fejlesztésű, gyári lesz, jobb erősebb lesz, M3-as difi, új tolós váltó lesz benne. A régi autó amivel Lyukóbányán felborultam, megmarad, majd szezon közben felújításra kerül. A navigátorom is új lesz, Kovács István (Kokó), aki már több osztályban, sok versenyt megjárt. Sokat járok kis versenyekre egy kis széria BMW-vel, amivel utcai kategóriákban gyakorlok, mozgok, mert komoly tervek vannak amihez kell a kilométer.”

Érdemes elolvasni

Orfű Rally 2021 – Végeredmények

Hund Gábor

Fogarasi magabiztosan nyerte a Rally2-es Orfű Rallyt

Hund Gábor

Dénes Szabolcs szoros csatában nyerte a Rally3-as Orfű Rallyt

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.