ORB

Mi várható nálad? 1. rész – Dudás Gergő

Egy sorozatot indítunk, melyben röviden arra kértük a magyar versenyzőket, hogy árulják el véleményüket az új naptár tervezetről, hány versenyen indulnak és milyen bajnokságban, valamint, hogy miként érintette őket a kialakult járvány, illetve válsághelyzet. Elsőként Dudás Gergő válasza következik.

 

– Mit gondolsz a tegnap megjelent ORB naptárról?

– Sziasztok, üdvözlöm a kedves Rally Café olvasókat! Meglepett a naptár kirakása, bár igazából erre számítottunk, hogy egy rövidített naptárat kapunk. Igazából szerintem még ez sem a végleges, annyira napról napra, percről percre változnak a dolgok. Bármi lehet itt még. Mi szívesen mennénk már BÁRHOL! A decemberi OB-futamnak a tervezete kicsit meglepett, kíváncsi vagyok mi fog belőle kisülni!

– Hogy befolyásol titeket a kialakult helyzet (járvány illetve válság)?

– Hát természetesen minket is nagy mértékben befolyásol, sajnos ez senkinek sem jött jól. A versenyen/versenyeken kívül is volt egy hónapos pihenőnk. Próbálunk most visszarázódni, keresni a lehetőségeinket, ismét elkezdeni felépíteni egy olyan koncepciót, ami kicsit előre vihet minket, és kilábaljunk mi is ebből az egészből.

– Melyik bajnokságban indultok?

– Rally1 volt kitűzve célnak! Azon dolgozunk, hogy ez sikerüljön, és mindazok ellenére, ami történt, és folyik jelen pillanatban tudjunk indulni és versenyezni! Sok áldozatot kell, kellett meghoznunk! Bízzunk benne hogy sikerül, és ott tudunk lenni az első versenyen!

– Hány versenyen terveztek indulni és milyen autóval?

– Skodával tervezünk menni a teljes bajnokságban. A hírek szerint lesz a startig pár Rally3-as futam, amin szintén jó lenne indulni a bajnoki rajt előtt.

 

Hund Gábor

 

 

Érdemes elolvasni

Stabil autózást terveznek Hibjánék a Zemplénben

Hund Gábor

Hazai pályán szeretné behozni Kurtos a lemaradást

Hund Gábor

Drávucz Olivér: Felkészülés a jövőre

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.