ORB ORC

Mi várható nálad? 9. rész – Lángi Attila

Sorozatunkban röviden arra kértük a magyar versenyzőket, hogy árulják el véleményüket az új naptár tervezetről, hány versenyen indulnak és milyen bajnokságban, valamint, hogy miként érintette őket a kialakult járvány, illetve válsághelyzet. Lángi Attila válaszai következnek.

– Mit gondolsz a megjelent új ORB naptárról?
– Sziasztok! A mostani helyzet fényében azt gondolom, hogy ennyit lehet kihozni az idei évből. Nem tudom ha a mostani intézkedések továbbra is megmaradnak, hogy lesz mondjuk a Salgó megtartva, mert egy zárt kapus nézők nélküli verseny biztosan más hangulatú lesz. Megvalósíthatóság szempontjából hihetetlen feladatot ró majd a szervezőkre, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen klasszikus verseny egy sok nézővel megáldott prológgal biztos csalogatóbb lenne a támogatóknak is, de majd meglátjuk, hogy sikerül megvalósítani, hogy minden érdek egyezzen.

– Hogy befolyásol titeket a kialakult helyzet (járvány illetve válság)?
– Természetesen nagyon… Van a családban 3 kisgyerek, vannak idősebb rokonaink, akikre vigyáznunk kell, igazából üzletileg is van egy önként vállalt visszaesés, kevesebbet dolgozunk, kevesebb pénz jut majd a hobbira is, de majd vigyázunk a gumikra…
Ja nem…

– Melyik bajnokságban indultok?
– Rally1 ORC továbbra is a fő csapásirány…. Kisebb versenyekre nem valószínű, hogy elmegyünk, nem vennénk el az 500 fő miatt a lehetőséget a saját bajnokságukban szereplőktől, inkább mielőtt rajtol a szezon tartunk egy hosszabb összerázódó tesztet.

– Hány versenyen terveztek indulni és milyen autóval?
– Ugye minden marad a régiben, a Z4 teljes felújításon és hibajavításon esett át. A csapatban “csak” 1 személy változik, nehezékként Veres “Csövi” Gábor barátom tart velem, azt gondolom, hogy nagyon ütőképesek leszünk így, és már nagyon várjuk a közös versenyzést. Csak aszfalton indulunk, tehát a Mikulás Rally nem jöhet szóba, legalábbis a BMW-vel biztosan nem. Ez 5 versenyt jelent, ha persze meg lesznek tartva. És ha lesz Szilveszter Rally hó nélkül, akkor azért azt sem hagyjuk ki!

 

Hund Gábor

Fotó: Peták Tibor

Mi várható nálad? 8. rész – László Martin, László Zoltán
Mi várható nálad? 7. rész – Vizelli Károly
Mi várható nálad? 6. rész – Kocsomba Károly
Mi várható nálad? 5. rész – Páhi Csaba
Mi várható nálad? 4. rész – Órai Balázs
Mi várható nálad? 3. rész – Keszler Mátyás
Mi várható nálad? 2. rész – Tajmel Tibor
Mi várható nálad? 1. rész – Dudás Gergő

 

 

Érdemes elolvasni

Negyven szelep

Hund Gábor

Harmadik Rally Hungary-jére készül a Vogel-Notheisz páros

Hund Gábor

Szauer Gergő három bajnoki címért versenyez a hétvégén

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.