Magazin ajánló

Michelisz Norbi az egóról, Matics Misi az autóiról mesél – megjelent a Rally Café 2020. júliusi száma

Megjelent a Rally Café 2020. júliusi száma, amit keress az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt.

EXKLUZÍV INTERJÚ: MICHELISZ NORBERT

A LEGGYORSABB ÉS A LEGJOBB AKAROK LENNI!

Bajnoki címvédőként sem csökkent a versenyzés iránti étvágya Michelisz Norbertnek, aki az idén is a legjobb szeretne lenni, még úgy is, hogy vannak pillanatok, amikor nem biztos benne, egyáltalán akar-e versenyezni. Személyiségfejlődésről, nehéz helyzetekről, egóval szembeni harcról is mesélt a Rally Cafénak.

MATICS MIHÁLY AUTÓI

CSAK A LADA ÉS CSAK AZ EVO

Látszólag nagyon egyszerű Matics Mihály versenyautóinak listája, hiszen Ladával kezdett, aztán Mitsubishire váltott és tulajdonképpen az elmúlt három évtizedet ezzel a két márkával húzta le. Azonban azért egy-két kocsi így is megfordult a kezei között.

A RALLY CAFÉ KÁVÉZÓJA

MINDEN, AMIT VINCZE FERIRŐL EDDIG NEM TUDTÁL

Szlalomban kétszer nyert magyar és CEZ bajnokságot, majd az RTE-ben is a bajnoki címig vitte. A rally 1-be már mint az egyik legígéretesebb fiatal versenyző érkezett és miután háromszor lett harmadik, tavaly megnyerte a magyar bajnokságot. Vincze Ferenc, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Ferike a kávézónk vendége

FORMA–1: GEORGE RUSSELL

AZ ÚJ LEWIS HAMILTON

A GP3-ban és a Forma–2-ben is tarolt, legutóbb pedig a virtuális Forma–1-ben lett bajnok George Russell. Eredményei, gyorsasága és alázata miatt is jó eséllyel lehet a Mercedes juniorjából a jövő bajnoka. Legalábbis ezt jósolja, a Rally Café állandó Forma–1-es szakértője, Kiss Norbi.

A HÓNAP HÍRE

FERNANDO ALONSO VISSZATÉR A FORMA–1-BE

Újabb meglepetést okozott Fernando Alonso, aki miközben még mindig a tripla koronára hajt, kétéves szünet után 2021-ben visszatér a Forma–1-be és korábbi sikercsapatában a Renault-ban próbálja meg felvenni a versenyt a fiatalokkal.

PEUGEOT KUPA: HANGODI BENDEGÚZ

ÉRDEMES RÁ ODAFIGYELNI

A 19 éves Hangodi Bendegúz tavaly, a Mecsek Rallyn rakta le névjegyét a rallyban, miután az első kör végén vezette az RC4-es kategóriát. Az idén kiegyensúlyozottabb szezonra készül és ha ez összejön, a Peugeot Kupa egyik esélyese lesz.

RALLY 2: FOCZKÓ ÁKOS

EGYFOLYTÁBAN VFTS

Hat éve versenyez és akár a márkahűség szimbóluma is lehetne a 25 esztendős miskolci Foczkó Ákos, hisz eddig csak Lada VFTS-ben láthatta a publikum. A rally 2-es sorozatunkban a Lada Kupa tavalyi bajnoka következik.

RALLY 3: GENG BENCE

A CSALÁDI VÁLLALKOZÁS

Tarolt júniusban a rally 3-as bajnokságban Geng Bence és Geng Ferenc, hiszen két egymást követő hétvégén a déli és az északi szezonnyitót is megnyerték Kisvaszaron valamit Domaházán. Az opeles versenyző mesélt pályafutásáról és idei sikereiről.

DRIFT: VIZELLI KÁROLY

DRIFT GAMES – LADA PARADICSOM

Július 17-19-e között a máriapócsi Rabócsiring ad otthont a PRO drift pilóták első versenye mellett a Ladaracing.hu Drift Gálának és a Ladaracing.hu Time Attacknek. Vizelli Károlyt kérdeztük élményeiről, múltról, jelenről, jövőről és természetesen a driftről…

MAGAZIN

AMIKOR ELVÁGTAD MAGAD ALATT A FÁT

Nagyon tanulságos Daniel Abt története, aki meg akarta viccelni versenyzőtársait, de egy szempillantás alatt csalóvá bélyegezték, kirúgták a csapatából, pályafutása és élete mélypontjára került, ahonnan nem könnyű felállni.

FORMA–1

ÍGY INDULT ÚJRA A SZEZON

Üres lelátók, távolságtartás, fájdalmas COVID teszt, cool maszkok, de legeslegelső sorban végre autóverseny volt a Red Bull Ringen, ahol hosszú várakozás után megkezdődött a Forma–1 és vele együtt a nemzetközi autósport szezon is.

WTCR

JÖN A WTCR TROPHY DE A MEZŐNY MÉG NEM TELJES

Már csak két hónap van hátra a túraautó-világkupa (WTCR) tervezett 2020-as rajtjáig, a mezőny azonban még mindig foghíjas, néhány újítást viszont bejelentett a promóter.

DRIFT

KUNMADARAS – SZÁRNYAKAT ADOTT

Nehezen indult az év mindenki számára, de végre valahára megtarthatta a Drifting.hu is idei első versenyét. Kunmadarason a Street és a Pro2 kategória résztvevői végre driftelhettek egy nagyot…

A Rally Café 2020. júliusi számát keresd az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt

Érdemes elolvasni

Megjelent a Rally Café 2021. áprilisi száma

mihalyi.csaba

Megjelent a Rally Café 2021. márciusi száma

mihalyi.csaba

Megjelent a Rally Café 2021. februári száma

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.