WRC

Mikkelsen visszatér a vb-re – Monte előnevezések

Néhány nevezésre már fény derült a januári Montéval kapcsolatban. Amíg az M-Sport még nem fedte fel versenyzőinek nevét, addig Andreas Mikkelsen már biztosan marad a Skodánál a WRC2-ben.

 
A megjelent Monte nevezések között 10 WRC-vel induló páros található. A Hyundai (Ott Tanak, Thierry Neuville, Dani Sordo, Pierre-Louis Loubet) és a Toyota (Sébastien Ogier, Elfyn Evans, Kalle Rovanpera, Takamoto Katsuta) négy-négy versenyzővel áll rajthoz, azonban az M-Sport két autóval indul, versenyzői nevét pedig még homály fedi.
 
A WRC2-ben hét nevezés jelent meg, ami szerint Andreas Mikkelsen és Marco Bulacia is Skodával áll majd rajthoz. A norvég versenyző csaknem egy év kihagyás után Monzában tért vissza a WRC mezőnyébe, 2021-ben azonban úgy tűnik, több versenyen is elindul a WRC2-ben. A bolíviai versenyző idén még a Tagai Racing Citroenjével versenyzett a WRC3-ban, jövőre azonban már Skodával folytatja.
A megjelent lista szerint Sean Johnston és Eric Camilli Citroennel, Oliver Solberg Hyundaijal áll rajthoz. Nikolay Gryazin pedig az idei Hyundai szereplés után jövőre Volkswagennel folytatja.
Az M-Sport itt is indít egy autót, de a versenyző kiléte még nem ismert,
 
A WRC3-ban kilenc név ismert.
 
A teljes nevezési lista január 11-én lesz nyilvános, ahogy az M-Sport versenyzőinek kilétére is januári kell várni.

Érdemes elolvasni

Tuohino balesetet szenvedett egy csúszós szakaszon, de nem a versenypályán

Hund Gábor

“Szükség van a 19-20 éves fegyverekre”

Hund Gábor

Andrea Adamo szerint ez kellett a Hyundai visszatéréséhez

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató