WRC

Millener ezért szorít Monzában

Az M-Sport csapatfőnöke, Richard Millener is fog szurkolni valakinek Monzában, hogy világbajnok legyen, az illető személye pedig nem is akkora meglepetés.

 
“Azt hiszem mindannyian tudtuk, hogy amikor 2019 végén a között kellett választania Elfyn Evansnek, hogy marad az M-Sportnál, vagy elmegy a Toyotához, akkor csak az előrelépés és a csapatváltás jöhetett szóba, hogy megmutathassa tehetségét. – mondta Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke. Azt hiszem, ezt meg is tette az év elején. Most pedig abban a helyzetben van, hogy egy versennyel a vége előtt vezeti a vb-t és komoly esélye van megszerezni a címet. Szerintem képes lesz rá, mert a Monza Rally nagy része verseny pályán fog zajlani, ami sokkal biztonságosabb egy hagyományos rally szakasznál. Ugyanakkor a rallyban sohasem lehet tudni, hogy mi fog a következő pillanatban történni.”
 
Millener örülne Evans világbajnoki címének.
 
“Azt hiszem, mindannyian örülnénk Elfyn vb címének. Ez az első év számára az M-Sporton kívül és mindannyian tudjuk, hogy egy jobb autóval képes erősen szerepelni. Biztos vagyok benne, hogy jobban örülne a címnek egy hagyományos év végén, de ez az év így sikerült és ennek a végén is hirdetnek világbajnokot. Mi már többet nem tudunk tenni érte, de nagyon szorítok neki, hogy meg tudja csinálni és nagyon jó lesz látni, ha világbajnok lesz.”

Érdemes elolvasni

24 szakasz került az Észt Rally programjába

Hund Gábor

Fejleszt a Toyota

Hund Gábor

Interjú a Horvát Rally főrendezőjével, Daniel Saskinnal

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.