WRC

Millener: Készen állunk a Monte kihívásaira!

Az M-Sport indulása sokáig kérdéses volt a Montén, azonban sikerült elhárítani az akadályokat, így három Ford Fiestával rajthoz állnak a WRC szezonnyitón.

 
Mivel Franciaországba jelenleg nem utazhatnak brit személyek a járvány miatt, sokáig kérdéses volt az M-Sport csapatának a részvétele is a Montén. Végül aztán sikerült megoldani a problémákat,.
 
“Szinte még csak most zárult a Monza Rally, mégis sok minden történt már azóta. – mondta Richard Millener, az M-Sport csapatvezetője. Azonban örömmel mondhatom, hogy három autóval felkészültünk a Montéra! A felkészülés nem volt könnyű, de az FIA, a WRC promóter és az ACM segítségével minden akadályt elhárítottunk az indulás elől. A Monte az egyik legkiszámíthatatlanabb verseny a WRC szezonban, az eredményt ugyanolyan nehéz előre látni, mint a várható körülményeket. Gus Greenmsith és Teemu Suninen sikeresen felkészült. Gus korábban itt már nyert R5-ös autóval, míg Teemu pontszerző tudott lenni. A WRC2-ben indul Adrien Fourmaux, akivel szeretnénk nyerni.”

Érdemes elolvasni

Wydaeghe beszélni tanul

Hund Gábor

Oliver Solberg a bemutatkozásról, őszintén

Hund Gábor

Lappi évek óta nem volt ennyire felszabadult

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató