Magazin

Minden, amit Klausz Kristófról és Csányi Botondról eddig nem tudtál

Ötödik éve versenyez együtt Klausz Kristóf és Csányi Botond az Európa-bajnokságon, Ausztriában és itthon. Legjobb ORB eredményüket a Salgó Rallyn érték el, ahol Skoda Fabia R5-tel ötödikek lettek, azonban még velük is előfordult, hogy ebből az interjúból tudtak meg új dolgot egymásról.

Részlet a Rally Café 2020. augusztusi számában megjelent cikkből, amit keress az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és a Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt. Vagy fizess elő itt.
Mi volt az első rallys élményed?

Klausz Kristóf: A papámmal jártunk rallycross versenyre, az első autósport indíttatást ő adta a családból, később vette át ezt a szerepet az édesapám. Rallyn a Rábaringen voltam először, emlékszem rá, hogy Szigeti Szabolcs ment a BMW-vel, Gurdon Attila meg egy Evo VI-os Mitsubishivel, ők tetszettek a legjobban, ott el is dőlt, hogy ezt szeretném csinálni.

Csányi Botond: Nagyon jó barátom volt Takács Péter – aki később a navigátorom is lett –, ő Selmeczi Gyuri szomszédjában lakott. Vele mentünk ki az 1998-as Mecsek Rallyra, amikor Kiss Feri és Janika vívtak az abszolút bajnoki címért. Természetesen, mivel pécsiek voltunk, Kiss Ferinek szurkoltunk mi is. Nagyon tetszett a rally hangulata, az egész közeg. Szerencsém volt, mert a magyar rallysport egyik csúcsán kapcsolódhattam be.

A teljes interjút, a Rally Café 2020. augusztusi számában olvashatod, amit keress az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és a Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt. Vagy ha nagyon tetszik az újság fizess elő itt.

Érdemes elolvasni

Megjelent a Rally Café 2021. áprilisi száma

mihalyi.csaba

Megjelent a Rally Café 2021. márciusi száma

mihalyi.csaba

Velenczei Ádám: Mi kell a győzelemhez? – Megjelent a Rally Café novemberi száma

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.