Magazin ajánló

Minden, amit Vincze Marciról eddig nem tudtál

A Rally Café 2015. szeptemberi számában volt a Kávézó rovatunk vendége, a közelmúltban elhunyt Vincze Marci, aki nagyon sokoldalú versenyző és nagyon sokoldalú ember is volt. Ezt a cikket közöltük most újra, a Rally Café 2021. májusi számában, hogy ezzel is tisztelegjünk emléke előtt.

Az interjút rendhagyó módon telefonon, egy parkban ülve jegyzetelve készítettem. A beszélgetés közben egyszer csak megszólalt a zene. Vincze Marci csodálkozva kérdezte a telefon végén, hogy te a Margitszigeten vagy, a zenélő szökőkútnál? Ott voltam. Pár hónapja ő is ott járt és felismerte a zenét. Nem véletlenül, hiszen a rally mellett nagy zene – és még nagyon sokminden – rajongó is volt.

Hatalmas élmény volt ez a beszélgetés, ami során kiderült, hogyan lopkodta el a családi Wartburgot, hogy miért alakította át a nappaliját, de még azt is megtudtam tőle, hogy mi az a dion disön.

Érdemes elolvasni a cikket, garantálom, hogy még a közeli barátoknak is lesz benne újdonság.

Mihályi Csaba

A Rally Café 2021. májusi számát keresd az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt. Vagy fizess elő itt.

Érdemes elolvasni

Öcsi bácsi, az igazi legenda

mihalyi.csaba

Bútor Robi időgépével a címlapon megjelent a Rally Café

mihalyi.csaba

Felgyorsultak a magyarok, de mitől lettek ennyire jók?

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.