Magazin

Minden Gyarmati Arielről és Kocsis Györgyről

Közel másfél évtizede versenyeztek együtt először, az utóbbi hat évet pedig egy autóban húzták le, 2016-ban együtt lettek ORC-bajnokok és mára elválaszthatatlan párossá vált Gyarmati Ariel és Kocsis György, akik közösen voltak a kávézónk vendégei.

Részlet a Rally Café 2020. szeptemberi számában megjelent cikkből, amit keress az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és a Lukoil benzinkutakon, vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt. Vagy fizess elő itt.
Mi volt az első rallys élményed?

Gyarmati Ariel: Siófokon születtem, ott nem volt olyan nagy kultúrája a ralinak. Először a ralikrosszal találkoztam Ádándon. Édesapám ismerte Janikát, amikor bemutatta nekem, kezet fogott velem. Ez nagyon meglepő volt, hogy egy tizenéves sráccal kezet fog az egyik nagy sztár. Aztán szintén Janikát láttam a Sólyi-erdőben a 206 WRC-vel. Nem akartam elhinni, hogy így lehet menni autóval, felfoghatatlan volt a tempó, mintha nem is ember vezetné az autót.

Kocsis György: Dudás Mihály (Ranga László navigátora) szomszédjában nőttem fel. Amikor megjöttek az első marlborós Lanciák, akkor Misi megkérdezte, hogy nem megyek-e el vele megnézni. 17 éves voltam akkor. Édesapám soha sem vezetett gyorsan, Misi viszont nyomta neki, úgyhogy már az is nagy élmény volt, ahogy lementünk Pécsre. Aztán ott volt a Lancia, aminek a látványa is fantasztikus volt. A teszt végén megkérdezték, hogy be akarok-e ülni egy körre. Persze, hogy akartam, úgyhogy (Ranga) Laci vitt egyet. Gyerekként ez fantasztikus élmény volt.

A teljes cikket a Rally Café 2020. szeptemberi számában olvashatod, amit keress az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és a Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt. Vagy fizess elő itt.

Érdemes elolvasni

Bútor Robi időgépével a címlapon megjelent a Rally Café

mihalyi.csaba

Felgyorsultak a magyarok, de mitől lettek ennyire jók?

mihalyi.csaba

Megjelent a Rally Café 2021. májusi száma

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.