Rally 3

Mindenképpen hasznos verseny volt

Henyecz Norbiék igencsak erősen kezdték a Domaháza és Zabar között rendezett Integra Group Ralit, hiszen az első gyors után a Rally3-as értékelés második helyén álltak! Majd ezek után jött egy húsz másodperces büntetés, és onnantól már nem volt értelme túlválalniuk magukat. Norbival beszélgettünk a versenyen történtekről.

Mi történt veletek az igencsak hosszúra nyúlt holtszezonban?

– A holtszezonban nagy figyelmet kapott az autó, sőt mondhatom az üléseken, öveken kívül minden más lett. Én szombaton ültem bele először, mióta kész lett!

Az első gyorsaságin a Rally3 értékelésében rögtön jöttetek a Geng Bencéék mögött egy második időt. A verseny további részében egyfolytában a kategória első hat autója között voltatok és ennek megfelelően a nap végén is hatodikok lettetek.

– Kicsit meglepett az első kör, mert nem erre készültünk, inkább a gyors összeszokásra és a gumik mielőbbi kiismerésében bíztunk, de ha már így alakult, úgy voltunk, megpróbáljuk, aztán rögtön a második gyorson elvitték előttünk a lassítót és sajnos jóval beljebb volt visszatéve a kelleténél és hozzáértem… Amikor megkaptuk a büntetést, nem láttuk értelmét tovább nyomni… Gumikat cserélgettünk, különböző dolgokat próbálgattunk, de már visszább vettünk. Nem lett volna sok értelme, mert azzal a húsz másodperc plusszal, pont a kategória sűrűjébe estünk vissza… Előttünk is elég messze voltak és mögöttünk is, ennek ellenére úgy gondolom, hogy annyi mindenre rájöttünk, mindenképpen hasznos verseny volt!

Mik a további tervek az idei évre?

– Maradunk az E-jeles guminál és örülnénk, ha az év végén dobogón lehetnénk! Nagyon sok ismerőssel találkoztam, ismét nagyon jó volt látni és hallani őket. Nagyon szépen köszönöm nekik ismét!

Külön köszönöm Bencének és Szabinak (TBT) az alázatos és kitartó munkát! Nagy köszönet tényleg mindenkinek, családomnak, barátaimnak, szerelmemnek! Mindenki hozzáteszi a részét, ez a család támad tovább! Mindenkinek további sok sikert és sikeres versenyévadot!

 

Forrás és fotó: Sipos Attila, RallyFeeling.hu

Érdemes elolvasni

Mi a terv? Zákányi János

Vörös Gergely

Mi a terv? Seben János

Hund Gábor

Mi a terv? Kaveczki Jenő

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató