ORB

Mitsubishire fel!

Maricsek Miki azzal az autóval vág neki a szezonnyitó Orfű Rally-nak, amivel igazán azonosítják a hazai mezőnyben és amivel teljesen összeforrt a neve az elmúlt években. Igen, az R4-es Lancer az!

„Nagyon szeretek versenyezni és egy ilyen hosszú szünet után, rettenetesen fel vagyok tüzelve! 10 évet versenyeztem Mitsubishivel, abból az utolsó négyet az R4-es Lancerrel. Egy egész évet állt a garázsunkban az autó, tavaly 150 km-t ment összesen Bacsa Tomival és Perge Gyurival ezért egyértelmű választás volt Orfűre! Baromira várom, hogy a kis kocsimmal menjek!”


Ha komoly lemondások árán, zártkapus rendszerben is, de 2021-ben legalább úgy visszatér minden a rendes kerékvágásba, hogy Orfű ad otthont az évad első versenyének.

„Kaptam egy kérdést nemrég, hogy melyik a kedvenc ralis helyszínem? Pécsre esett a választásom, mert nagyon szeretek ezen a környéken versenyezni. Mindig nagy kihívást jelentenek a baranyai szakaszok és a szervezők csináltak egy mini Mecsek Rally-t. Hozzáteszem, hogy az idei évben igencsak felértékelődnek majd az ilyen kis költségvetésű versenyek, akár a rali első osztálynak is!”

A három gyorsasági: Abaliget, Hetvehely, Árpádtető és a mezőny keménysége is a Mecsek Rally-t idézi!

„Amikor bejöttek az R5-ök, akkor még fel lehetett venni velük a versenyt az R4-es Mitsubishikkel. Ez ma már lehetetlen. Kovács Antival szoktam Hetvehelyen egál környékét autózni, mert a Mitsu végsebessége nagyobb, viszont a kanyarokban az R5 sokkal gyorsabb. Ebben az erős mezőnyben a 8-10. helyet szeretném megcélozni. Kíváncsi vagyok, hogy milyen gyorsan tudom majd felvenni a ritmust, de arról sem szabad elfeledkezni, hogy lesznek helyek, ahol 200 felett robogunk majd. Az lenne a reális elvárás magammal szemben, hogy egy okos versenyzéssel, körről-körre gyorsuljunk. A szurkolóknak pedig azt üzenem tartsanak ki és bízzunk benne, hogy minél hamarabb visszatérhetnek a pályák szélére!”

Érdemes elolvasni

Szerény kezdés

Hund Gábor

Salgó Rally 2021 – Versenykiírás

Hund Gábor

Eger-Ózd Rallye: Ismét több napos viadal, újra nézők előtt

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.