Gokart Sajtóanyag

Molnár Martin a döntőben volt a legerősebb

OK Junior pályafutása egyik legjobb döntős teljesítményét nyújtotta Molnár Martin a WSK Final Cupon, ahol tíz pozíciót javítva végezett a 19. helyen. A Révész Racing versenyzőjének az időmérőn nem jött ki a lépés és az előfutamokon valamint az elődöntőben is több szerencsétlen szituációba került, de a döntőre nagyon felszívta magát, és igen merész előzésekkel egyik legjobb formáját hozva fejezte be a versenyt. 

A hagyományos év végi önálló futammal, a Final Cuppal ért véget a WSK szezon. Az igen rangos eseményen 72 OKJ (OK Junior) nevező volt. 

Molnár Martin, Révész Racing, WSK Final Cup, Adria (Olaszország) 2021. november 19–21.

A résztvevőket két csoportra osztották az időmérőn, ezért elég nagy volt a forgalom a pályán. Martinnak sem jött ki a lépés és a gyors körében egy lassabb versenyzőtársa mögé szorult, így csoportjában csak 15. lett. 

Az előfutamokon a rajtnál rendre beragadt a sora, így értékes pozíciókat veszített, de ennek ellenére sokat előzött, jött előre a mezőnyben és többször is javítani tudott helyezésén a rajtpozíciójához képest. Az elődöntőben hasonlóan járt, egy rajtbaleset utáni megismételt rajtot követően szintén beragadt a sora, majd egy ütközést elkerülve visszaesett, de végül a 15. helyre felkapaszkodott, amivel bejutott a döntőbe. 

Molnár Martin, Révész Racing, WSK Final Cup, Adria (Olaszország) 2021. november 19–21.

Itt végre rámosolygott a szerencse, jól rajtolt el a sora és csak rajta múlott az eredmény. Nagyon bátran és határozottan tört előre, végül tíz pozíciót javítva a 19. helyen ért célba.  

„Kicsit hullámvasút volt ez a verseny – mondta Molnár Martin. – Az időmérőn nem jött ki a lépés, az előfutamokon és az elődöntőben pedig nem volt szerencsém. A döntő viszont jól sikerült. Mindent beleadtam és nagyon élveztem a versenyzést. Egy WSK döntőben tíz helyet javítani nem rossz dolog.“ 

Molnár Martin, Révész Racing, WSK Final Cup, Adria (Olaszország) 2021. november 19–21.

Molnár Martin, Révész Racing, OKJ eredmények
WSK Final Cup, Adria (Olaszország), 2021. november 19–20.

Résztvevők: 72
Időmérő futam: 15.
Időmérő összesített: 29.
EF előfutam: 9. -> 11.
BE előfutam: 10. -> 11.
CE előfutam: 10. -> 7.
DE előfutam: 10. -> 9.
AE előfutam: 10. -> 14.
Előfutamok összesített: 29.
Elődöntő: 15. -> 15.
Döntő: 29.-> 19.

Érdemes elolvasni

Jövünk jövőre is!

Hund Gábor

Ismét egy nagyszerű győzelem!

Hund Gábor

A licences Mitsubishik között a legjobbak lettünk…

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.