Gokart Sajtóanyag

Molnár Martin kettős győzelmet aratott

A Central European Rotax Max Challenge (CEE) és a magyar bajnokság értékelését is megnyerte a Mini kategóriában Molnár Martin az ausztriai Bruckban.

A CEE mezőnyben az időmérőn második helyet szerzett, az elődöntőben harmadik lett, a döntőt és a szuperdöntőt pedig megnyerte, míg a magyar mezőnyben az időmérőn és mind a három futamon az első helyen végzett. Martin ezzel megőrizte vezető helyét a CEE bajnokságban.

„Nagyon jó hétvégét zártunk – mondta Molnár Zoltán, csapatvezető. – Martin a legjobb időt futotta a warm upon, de az időmérőt egy kicsi elizgulta. A hármas szektorban kapott két tizedet, amivel második lett.

Bruckban nagyon nehéz a bal oldalról rajtolni, az elődöntőben vissza is esett a negyedikre, ahonnan egy helyet előre tudott lépni, de a második mögé beragadt. A futam végén már nem is próbálta megelőzni, mert így a kedvezőbb, harmadik helyről rajtolhatott.

A döntőben a rajtnál javított egy helyet, majd a második körben, a visszafordítóban beszúrt, az élre állt és elég magabiztos előnnyel nyert. A szuperdöntőben pedig rajt-cél győzelmet aratott.

A magyar értékelésben mind a három futamot megnyerte.

Még az időmérős izgulással együtt is nagyon jól ment Martin, büszkék vagyunk a győzelmére.“

Molnár Martin, Mini, Bruck eredmények

A kategóriában indulók száma: 13
Összesített CEE: 1.
Összesített magyar bajnoki: 1.
Szuperdöntő: 1.
Döntő: 1.
Elődöntő: 3.
Időmérő: 2.

Érdemes elolvasni

Hideg Ádám: Két hét, három verseny

mihalyi.csaba

Brnoban már bajnoki címekért küzdöttek a GRT újoncai

Hund Gábor

Szerencsés győzelem a Kakucs Ringen

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!