Gokart Sajtóanyag

Molnár Martin nyerte a szezonzárót

A döntőt és a szuperdöntőt is megnyerte Molnár Martin a MiniMax kategóriában Kecskeméten, ahol az Országos Gokartbajnokság szezonzáróját rendezték. Martin az időmérőn technikai gondokkal küzdött és csak a hatodik helyen végzett, az elődöntőben második lett, miután azonban csapata megoldotta a problémát, megállíthatatlan volt.

Ezzel a hatfordulós bajnokság 18 futamából 12-t megnyert, 5-ször pedig a második helyen végzett. A bajnokság hivatalos végeredményét egyelőre nem tették közzé.

Molnár Martin, gokart ob., Kecskemét, 2020. október 25.

„Nem volt könnyű hétvégénk – mondta Molnár Zoltán csapatvezető. – Végig esett az eső és már a reggeli warm upon éreztük, hogy valami nem stimmel a gokarttal. Martin is panaszkodott, hogy nem fordul a gokart és a köridők is elmaradtak a várttól.

Az időmérőn kicsúszott, utána nagyon óvatosan ment, így csak a hatodik helyen végzett. Az elődöntőben feljött a második helyre, de még akkor sem volt tökéletes a gokartja.

Molnár Martin, gokart ob., Kecskemét, 2020. október 25.

A verseny előtt raktunk fel egy vadonatúj féktárcsát, ami más rendszerű, mint amit korábban használtunk, nagyon hirtelen fogott, ez az esőben nem jó. A döntőre visszaraktuk a régi, kopott féktárcsát, és mivel nem találtunk semmi más okot a tempóvesztésre, felraktunk egy másik, későbbi szállításból származó új gumit. Bekoptatni sem volt időnk.

Ennek ellenére, innentől kezdve Martin szárnyalt, a döntőt és a szuperdöntőt is megnyerte, úgyhogy végül sikeres lett a hétvégénk.“

Molnár Martin, gokart ob., Kecskemét, 2020. október 25.

Érdemes elolvasni

Nagy Attila: Orfűn tesztelünk a Salgó Rallye-ra

Hund Gábor

Hideg Ádám egyből döntőbe jutott

mihalyi.csaba

Rekordszámú mezőnyben debütált Molnár Martin

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató