Rally 3

Nagy Balázs: A kategória győzelemmel is elégedettek vagyunk

Nagy Balázs és Szvatek Krisztián a Kisvaszar Rally utolsó szakasza után még készülhetett, hogy dobogóra álljon a Rally3 értékelését tekintve, ám erre már nem került sor. A suzukis pilóta szerint teljesen érthető, hogy a végül előttük záró párosnak javították az idejét, így “csak” kategóriájukat nyerték.

 
“Nagyon jól szervezett versenyen vagyunk túl, egy igazi rally pályán versenyezhettünk a hétvégén. – mondta a Kisvaszar Rally után Nagy Balázs. Sajnos végül az abszolút 4.helyen végeztünk, bár a verseny végéig úgy tudtuk, hogy a 3. helyen állunk, de egy baleset miatt az előttünk végzőnek jóváírták az idejét, ami ilyenkor természetes. Örülünk, hogy. a P11-es kategóriát megtudtuk nyerni annak ellenére, hogy voltak apró problémák a kocsival, de végül jól működött. A kocsi és a navigátorom, Szvatek Krisztián jó navigálásának köszönhetően nyertünk a kategóriában. Bíztam benne, hogy ezen az igazi rally pályán gyorsan tudok menni és végül sikerült is. Következő versenyünk a Bakonya Rally lesz, ahol szeretnénk indulni és a körülményekhez képest jól teljesíteni. Szeretném megköszönni a támogatást és a bizalmat: Vavika Tibornak, a támogatóimnak, és végül, de nem utolsó sorban a Páromnak, aki mindig ott van mellettem.”
 
A Rally3 értékelésében Geng Bence, Nagy Dávid és Németh “8V” Péter zárt Nagy Balázs előtt.
A Bakonya Rally július elején lesz.
Hund Gábor

Érdemes elolvasni

Parasznya-Lyukóbánya Rally3 – Versenykiírás tervezet

Hund Gábor

Ez várható a Rally3-ban

Hund Gábor

Nem lesz Oroszlány Rally – a járvány miatt

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!