Gokart Sajtóanyag

Negyedik hellyel melegített Molnár Martin

Egy héttel a WSK Euro Series harmadik futama előtt, szintén Sarnóban rendezték az Olasz Autósport Szövetség (ACI) bajnoki futamát, amelyen Molnár Martin az OKJ kategória negyedik helyét szerezte meg. 

A versenyen 14-en indultak OKJ kategóriában, ahol a váz és a motor is megegyezik a WSK-n használtakkal, ám ebben a sorozatban mások az abroncsok. Martinnal együtt hét WSK szereplő gondolta úgy, hogy jó bemelegítés lesz a bajnoki futam előtt és ők is vitték a prímet az egész hétvége alatt.

Molnár Martin, Révész Racing, OKJ, ACI olasz bajnokság, 2021. június 18–20.

A Révész Racing versenyzője az időmérőn 4. lett, majd a két előfutamban egy 5. és egy 4. helyet szerzett. Az elődöntőben 6.-nak futott be, de legjobb tempóját a döntőre tartogatta, ahol a 4. helyet szerezte meg

„Jó hétvége volt – mosolygott Martin. – Szombaton nem volt a legjobb a tempónk, ezért vázat cseréltünk. Vasárnap az elődöntőre és a döntőre is sikerült gyorsulni. Volt öt-hat ellenfelem, akikkel egész hétvégén szoros versenyt vívtunk, bármelyikünk nyerhetett volna. A döntőben a hatodik helyről rajtoltam, voltam a második helyen is, végül negyediknek futottam be. 

Molnár Martin, Révész Racing, OKJ, ACI olasz bajnokság, 2021. június 18–20.

Elégedett vagyok a teljesítményemmel, bár az igazi megmérettetés a héten a WSK-ban lesz. Mivel ott más gumin versenyzünk nem lehet a beállításokat egy az egyben átültetni, de a pálya vonalvezetése megvan és a versenyszituációkban szerzett lendületet is könnyebb lesz tovább vinni erre a hétre.

Molnár Martin, Révész Racing, eredmények
ACI olasz bajnokság, Sarno (Olaszország), 2021. június 18–20.

OKJ kategória résztvevők száma: 14
Időmérő: 4.
1. előfutam: 4. –> 5.
2. előfutam: 5. –> 4.
Előfutamok után összesített: 5.
Elődöntő: 5. –> 6.
Döntő: 6. –> 4. 

Érdemes elolvasni

Mindenki a dobogón!

Hund Gábor

Újabb futamgyőzelmekért lép pályára a Gender Racing Team 

Hund Gábor

Veszprémben újra dobogóra állhatott a Korda Racing

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.