Rally 3

Negyedikben forogtunk – VIDEÓVAL!

A licences kategória abszolút nyolcadik helyét szerezte meg Maricsek Miklós és Paizs Róbert Peugeot 208 R2-vel a Parasznya–Lyukóbánya Rallyn. A páros számára azonban nem is annyira az eredmény volt a fontos, hanem, hogy az egri esésük után minél hamarabb autóba üljenek. Ez olyan jól sikerült, hogy ezúttal is bemutattak egy negyedikes megforgást.

„Eger után szerettünk volna minél hamarabb autóba ülni – mondta Maricsek Miki. – Bár azt gondoltam, hogy nem hagyott nyomot bennem az esés, azért jó volt menni a kocsival. Az elején egy kicsit tartottam is tőle, de aztán annyira felbuzdultam, hogy negyedikben megforogtunk. Ezúttal szerencsénk volt, mert úton maradtunk.

 

Tesztnek is jó volt a verseny, illetve Egerben éreztem, hogy a motorral valami nincs rendben, nem csak bennem volt a hiba. Ebben a kérdésben is sikerült előre lépnünk. Az egri esésükhöz ennek semmi köze nem volt, ott egyedül én hibáztam.

Köszönöm a Bakó Rally Teamnek, hogy három hét alatt versenyautót tudtak varázsolni nekem és hogy tesztelhettünk a Peugeot-val. Változatlanul nagy kihívásnak érzem az R2-t és borzasztóan sok dolgom van még vele, úgyhogy a hétvégén is megyünk tesztelni.

Szeretném megérteni ezt a kis méregzsákot és megtanulni jól menni vele.“

Érdemes elolvasni

Geresdlak Rally3 – Előnevezési lista

Hund Gábor

Németh “8V” Péter a Rally3 2020-as bajnoka

Hund Gábor

Geresdlak Rally3 – versenykiírás tervezet + videó

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató