ORC Sajtóanyag

Negyven szelep

A Mercarius Rally1 Bajnokság idei utolsó futamára készül a Horváth Rallye Ase családi párosa a Németh 8V Péter és édesapja Németh 16V Péter. A 16 szelepes Hondát így összesen negyven szelep hajtja majd.

Az ifjabbik Szelep ismételten ismeretlen terepen versenyzik majd, szerencséjére a örege korábban járt már Nyíregyházán és remélhetőleg sok hasznos tanáccsal látja majd el, amivel megszerezhetik majd a hőn ámított 13-as kategória év végi harmadik helyét.

„Nézegetem a belsőket, ahogyan idén minden verseny előtt, de szerencsére Apu sokat segít. Ő 2019-ben versenyzett ezeken a pályákon, a tavalyi verseny a Civid-19 járvány miatt kihagyta” – kezdte a beszélgetést Németh 8V Péter. „Az szerepel az étlapunkon, hogy tisztességen zárjuk le a szezont és szerezzük meg a kategória harmadik helyet. Nagyon sűrű a mezőny, többen is pályázunk rá, nem lesz elég magunk elé tekinteni, figyelnünk kell a mögöttünk érkezőkre is.”

Az autó elkészült, a csapat már nagyon várja a nyíregyházi versenyt, ami idén talán tisztább időben kerül megrendezésre.

„Nagyon nehéz verseny lesz, nagyon újjak lesznek ezek a pályák is és az időjárás is megnehezítheti a dolgunkat. Ésszerűen kell gondolkodnunk, pontosan kell versenyeznünk, hiszen itt tehetjük fel a pontot az egész évi menetelésünkre” – tette hozzá Péter.

A hétvégi Nyíregyháza Rally pénteken kezdődik a Rabócsi Ringen, ahol egy 2,4 kilométeres szuperspeciált kell teljesíteni a párosoknak. Szombaton hat, majd vasárnap hét szakaszt lesz a programban.

Köszönjük Partnereinknek a támogatást!

Sári Péter

Érdemes elolvasni

Jövünk jövőre is!

Hund Gábor

Ismét egy nagyszerű győzelem!

Hund Gábor

A licences Mitsubishik között a legjobbak lettünk…

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.