WRC

Nehéz helyzetben van Evans

Nehéz helyzetként írta le Elfyn Evans, azt hogy legközelebbi szövetségesével, Sébastien Ogier-val kell megküzdenie a vb címért, pont azzal a versenyzővel, akivel nagyon jól tudtak idén együtt dolgozni.

 
“Nyilvánvalóan nehéz helyzet, amikor a legközelebbi szövetségeseddel kell harcolnod. – mondta Elfyn Evans. Fantasztikus volt idén együtt dolgozni Ogier-val, és nagyon jól megértettük egymást. Természetesen várjuk, hogy a szezonzárón egymás ellen harcoljunk. Reálisan kell gondolkoznom, hogy mennyire támaszkodhatok tanácsaira, amikor köztünk dől el a vb cím. De nagy öröm volt vele dolgozni, és nagyon tisztességes volt velem, mint csapattárs.”
 
Elfyn Evans 14 ponttal előzi meg Sébastien Ogier-t a Monza Rally előtt, ennek ellenére a walesi pilóta tettre készen szeretne állni a szezonzárón, hogy reagálni tudjon Sébastien Ogier vezetésére.
 
“Sokan nagynak tartják a pontkülönbséget, de még mindig nyitott a bajnokság. A versenyen és a Power Stage-n még sok pont szerezhető, ezért jó formában kell Monzába érkeznünk. A lényeg, hogy koncentrált maradjak és tudjuk, hogy az adott helyzetben mit kell tennünk. Ehhez pedig a lehető legjobban formában kell lenni, és ha kell a legjobb tudásunkat kell nyújtani.”

Érdemes elolvasni

A Toyota már ekkor tesztelné 2022-es autóját

Hund Gábor

László Zoltán jelenti a Monte pályabejárásáról

Hund Gábor

Millener: Készen állunk a Monte kihívásaira!

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató