Magazin Rallye3

Nem csak bal kanyar lesz rally3-ban

Dolleschall István lemondása után hamarosan Keszthelyi Róbert kerül az RSB tagjai közé, akinek feladata a Rally3-as bajnokság irányítása, lebonyolítása, szabályok előterjesztése lesz. A bajnokság jelenéről és jövőjéről beszélgettünk vele.

Részlet a Rally Café 2020. augusztusi számában megjelent cikkből, amit keress az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és a Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt. Vagy fizess elő itt.

„Július 24-én tartottunk egy Rally3-as fórumot Pécsett, ahol szerettük volna, ha a versenyzők elmondják gondolataikat, ötleteiket a bajnokság jövőjével kapcsolatban. Sajnos kevés olyan javaslat hangzott el, ami segítené a bajnokság jövőjét“ – vágott a közepébe Keszthelyi Róbert, aki a Rally2-ben – korábban pedig a Rally3 elődjében – versenyzett, ő rendezte az idei Kisvaszar Ralit, illetve több szlalom versenyt Pécs környékén.

A fórumon a sok ellentétes érdekre reagálva jegyezte meg, hogy nem lehet csak egy oldalról megközelíteni egy kérdést, hanem meg kell nézni a többi oldalról is, mint ahogyan egy raliversenyen sem csak bal kanyarok vannak.

Erre a hozzáállásra szükség is lesz, hiszen a fórumon egyértelműen látszott, hogy a Rally3-as versenyzők közössége nagyon széthúzó, amit néhányan szeretnének, azt a többiek ellenzik, és fordítva.”

A teljes ötoldalas interjút, a Rally Café 2020. augusztusi számában olvashatod, amit keress az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és a Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt. Vagy fizess elő itt.

Érdemes elolvasni

Megjelent a Rally Café 2021. áprilisi száma

mihalyi.csaba

Megjelent a Rally Café 2021. márciusi száma

mihalyi.csaba

Megjelent a Rally Café 2021. januári száma

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.