Rally 3

Németh “8V” Péter: Nem számítottunk ilyen kezdésre

Németh “8V” Péter és Rumszauer András számára várakozáson felül indult az idei Rally3-as szezon, mivel a 6-os kategóriában Kisvaszaron és Domaházán is dobogón tudott zárni.

“Meglepődtünk, hogy két dobogós helyezéssel kezdtük a szezont a 6-os kategóriában. – mondta Németh “8V” Péter. A Honda nagyon szuper volt Kisvaszaron.

A pálya igazi rally pálya volt, sok bukkanóval, nagyon tetszett. Domaházán viszont az első két szakaszon csak a váltó negyedik és hatodik fokozatát tudtuk használni, ami miatt sok időt buktunk. Később tudtunk gyorsulni és így sikerült a kategória dobogóján zárni. Domaházán teljesen más vezetési stílust igényelt a pálya, nagyon tempós, széles volt. A navigátorom, Rumszauer András nagyon jól tette a dolgát mindkét versenyen, igazi profi munkát mutatott be. Nekem még van mit fejlődnöm, sokat tudok még gyorsulni. A szervezők munkája Kisvaszaron tökéletes volt, szerintem egy Rally1-es futam is megirigyelné azt a szervezést. Domaháza ehhez képest kész katasztrófa volt, sok volt a fejetlenség.

Következő versenyünk Bakonyán lesz. Az autó most egy komoly felkészítésen esik át és szeretnénk, ha csak rajtunk múlhatna az eredmény. Az a pálya már kissé ismerős is lesz, mert ott már jártam utcai autóval. Köszönöm a Horváth Rallye ASE munkáját és a támogatók segítségét!”

Hund Gábor
Fotó: Kálmán Norbert, rallyfotok.hu

Érdemes elolvasni

Parasznya-Lyukóbánya Rally3 – Versenykiírás tervezet

Hund Gábor

Ez várható a Rally3-ban

Hund Gábor

Nem lesz Oroszlány Rally – a járvány miatt

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!