WRC

Neuville a Monte után hoz végleges döntést

Thierry Neuville jövő héten biztosan Martijn Wydaeghe navigálásával áll rajthoz a Montén, de hogy ki lesz hosszú távon a navigátora, csak a verseny után dönti el.

 
“A Hyundaijal közösen azt a döntést hoztuk, hogy Martijn Wydaeghe lesz a navigátorom a Montén. – mondta Thierry Neuville. Az, hogy utána ki lesz a navigátorom, még el dől, de Martijn fiatal és nagyon motivált. Korábbról már ismertem, mert a Hyundai Motorsport tagja volt. Többször versenyzett Freddy Loix-val WRC-vel, de Monzában korábban indult Craig Breennel is. Biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam. Néhány napja még nem számítottam rá, hogy ilyen helyzetbe kerülök, néhány napig nem volt navigátorom, miután nem sikerült megállapodnunk Nicolas Gilsoullal. Azonban a Nicolas-val való vita csak ránk tartozik. Pályafutásom során ritkán cseréltem navigátort, mert olyan társsal szeretek lenni, akivel jól érzem magam.”
 
Thierry Neuville és Nicolas Gilsoul szakítása péntek délelőtt lett bejelentve, miután a két belga versenyző nem tudott megállapodni egymással a folytatásról.

Érdemes elolvasni

Wydaeghe beszélni tanul

Hund Gábor

Oliver Solberg a bemutatkozásról, őszintén

Hund Gábor

Lappi évek óta nem volt ennyire felszabadult

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató