WRC

Neuville csak egy dolognak tudott örülni Szardínián

Thierry Neuville a második legtöbb pontot gyűjtötte a Szardínia Rallyn, ám igazából csak a Power Stage megnyerésének tudott örülni.

 
Thierry Neuville a harmadik helyen és a Power Stage-t megnyerve tudta befejezni a Szardínia Rallyt, ehhez azonban az is kellett, hogy kiessen előle két csapattársa, Ott Tanak és Dani Sordo. A belga versenyző érthetően nem túl boldogan nyilatkozott a versenyről.
 
“A verseny nagy részében óriási küzdelmet folytattam, csak a Power Stage megnyerésének tudok örülni. – mondta Thierry Neuville. Az első napon nem igazán éreztem a tempót és túl lassú voltam. Később tudtam gyorsulni, de még mindig hiányzott egy kicsi ahhoz, hogy igazán gyors tudjak lenni. Ez a kicsi a verseny teljes egészében hiányzott, nem tudtam harcolni Sébastien Ogier-val és Elfyn Evans-szel sem. Amikor egy-egy tizedet vesztesz szakasz közben, az a szakasz vére nagyon sok tud lenni.”
 
A belga versenyző szerint a Szafari Rally más lesz, mint Portugália vagy Szardínia.
 
“A Szafari Rallyn lesz egy új differenciálművünk, ami várhatóan jobbá teheti a versenyképességet. Sajnálom, hogy nem tudtunk egy igazán jó eredményt hozni a csapatnak Szardínián, de legalább a dobogó meg lett, de ennél csak jobb jöhet.”

Érdemes elolvasni

Brutálisan bekezdett a Toyota a Szafari Rallyn

Hund Gábor

Nézd élőben a Szafari Rally shakedown szakaszát!

Hund Gábor

91 évesen a Szafari Rallyn a háromszoros Európa-bajnok

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.