WRC

Neuville: Eddig mindig legyőztem a csapattársam

Thierry Neuville idén komoly riválist kapott Ott Tanak személyében, de a belga bízik képességeiben és, hogy idén is legyőzi csapattársát, amit mindig megtett mióta a Hyundai versenyzője.

 
“Nem lesz első és második számú versenyző a csapatban. Ottal ugyanolyan autóval megyünk, ugyanazokat az információkat kapjuk meg. Mióta a Hyundainál vagyok mindig legyőztem a csapattársam, ezért az autóban csak a saját feladatomra akarok figyelni. Ugyanakkor Ott az eddigi legnehezebb csapattársam.” – mondta Thierry Neuville.
 
A belga versenyző szerint a szezon előrehaladásával várhatóan a csapat őt vagy Ott Tanakot elő kell, hogy léptesse első számú versenyzővé.
 
“A szezon haladásával biztosan előnybe fog valamelyikünk kerülni, ez pedig csak rajtunk múlik, hogy ki lesz a kedvezményezett. Ha a gyártók bajnokságában ismét első szeretnénk lenni, akkor az egész csapatnak egy irányba kell haladnia és együtt kell dolgoznia.” – mondta Thierry Neuville, aki 2019 végén ötödször zárt a második helyen a pilóták között a WRC-ben, míg a Hyundai először lett a gyártók között világbajnok.

Érdemes elolvasni

A Hyundai is bemutatta csapatát

Hund Gábor

Greensmith is eldobta a teszten

Hund Gábor

10 éve nem volt ekkora változás Neuville-nél

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató