WRC

Neuville még nem adja fel

Thierry Neuville nagyon nehéz helyzetbe került, miután nem szerzett pontot az Észt Rallyn. A belga versenyző azonban a 37 pontos hátrányban sem adja még fel idei vb cím reményeit.

 
Thierry Neuville a harmadik helyen állt az Észt Rallyn, amikor szombaton délután lecsúszva az útról kitörte a Hyundai jobb hátsó kerekét. A belga versenyző vasárnap visszatért, hogy a Power Stage-n mentse a menthetőt, ennek megfelelően óvta is gumijait, azon a Power Stage rajtja után elektromos probléma keletkezett az autóban és esélye sem volt a pontszerzésre.
 
Neuville így 37 pontos hátrányba került Sébastien Ogier-val szemben, és már csak 3 verseny van vissza.
 
“Akármelyik versenyen bármelyik pillanatban borulhat a verseny addigi alakulása, ezért folytatjuk a harcot a vb címért. – mondta Thierry Neuville a Dirtfishnek. Most persze nagyon nehéz helyzetben vagyunk, de egy nullázás után ez természetes, legközelebb lehet, hogy más fog pont nélkül zárni. Keményen dolgoztunk a szünetben, még ha kevesebbet is tudtunk tenni a karantén miatt. Mindenki sokat dolgozott az autókon, ezért is tudtunk elég gyorsak lenni. Nekünk nem volt szerencsénk Észtországban, de mindenkinek voltak nehéz pillanatai. Most már előre tekintünk és várjuk a következő versenyt.”

Érdemes elolvasni

Sordo bővíti tesztprogramját

Hund Gábor

Rovanpera: Ez most nem tetszett

Hund Gábor

Makinen javaslatot tett utódjára

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!