WRC

Neuville: Mexikó újra bejöhet

Győzelemmel kezdte a szezont Thierry Neuville a Monte-Carlo Rallyn, ami miatt a Svéd Rallyn elsőnek rajtolt, így bukta azt a versenyt. A belga szerint azonban a Mexikó Rally megint az ő versenye lehet.

Thierry Neuville Svédországban elsőként rajtolt az első napon, miután megnyerte a Montét, emiatt nem is volt esélye a győzelemért harcolni. Viszont olyan szerencsésen alakult a versenye, hogy Evansszel holtversenyben a világbajnokság élén maradt, de mivel a walesi pilótának több jobb helyezése van, hivatalosan ő az első, tehát Mexikóban Evans indul elsőnek. A belga versenyző szerint azzal, hogy Mexikóban másodikként rajtolhat a lehető legjobb helyzetben van.
 
“A Svéd Rally utolsó napja után nem gondoltam volna, hogy a vb éllovassal azonos pontszámom lesz – mondta Thierry Neuville. Próbáltunk persze mindent megtenni Svédországban, de a második helyen állva nagyon jó helyzetben leszünk Mexikóban. A murvás versenyen mindig nehéz elsőként indulni. Svédországban a többiek gyorsabbak voltak, megérdemelten zártak előttünk, de most Mexikóban vissza tudunk vágni.”
 
Neuville az új fejlesztésű Hyundaijal még nem tudott dobogón zárni Mexikóban.

Érdemes elolvasni

Makinen: Tanak teljesen hülye és sportszerűtlen volt

Hund Gábor

Tanak már Szardínián járt Törökországban

Hund Gábor

Változások a Toyotánál, leköszön Makinen a WRC csapat éléről

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!