Ogier: A címvédéshez folytatni kell az erős szereplést

Sébastien Ogier szerint mindenképpen erős eredménnyel kell zárnia Spanyolországban, hogy folytathassa útját a címvédés felé. A Spanyol Rali háromszoros győztese 7 ponttal áll Thierry Neuville mögött és 14 ponttal előzi meg Ott Tanakot.

“Nagyon jó eredményre van szükségünk Spanyolországban is, azt követően, hogy a walesi sikernek köszönhetően 7 pontra csökkentettük hátrányunkat Thierry Neuville mögött. Egyre nagyobb jelentősége van minden elvesztett pontnak, mivel már csak két futam van a szezonból. Ha szeretnénk ismét világbajnokok lenni, akkor muszáj Spanyolországban is nagyon erős eredményt elérnünk. A bajnokság nagyon szoros, ezért nagyon várom már a spanyol hétvégét, melyet eddig mindig élveztem. Ennek a versenynek a vegyes talaj ad egyediséget, így sok múlik azon, hogy ki találja meg elsőnek a jó tempót murván illetve aszfalton.” – mondta Sébastien Ogier.

Az M-Sport ötszörös világbajnoka az áprilisi Korzika Rali után tudott ismét nyerni Walesben, így a szezonban negyedik sikerét elérve.

Keresés

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Közelgő események

 • szo
  24
  nov
  2018

  WRX: Dél-Afrika

 • vas
  25
  nov
  2018

  F1: Abu Dhabi Nagydíj

 • vas
  09
  dec
  2018

  Mikulás Rally