Rally Tereprally

Ogier az Extreme E sorozat tanácsadója lesz

 

Várhatóan 2021-ben indul az Extreme E tereprali sorozat, melynek a hatszoros világbajnok Sébastien Ogier lesz a tanács adója.
 
Sébastien Ogier csatlakozik az Extre E bajnoksághoz és segít kidolgozni a 2021-ben induló sorozat szabályait és műszaki előírásait. A sorozat autója, az Odyssey 21 a múlt heti Goodwood fesztiválon mutatkozott be. A tervek szerint az új elektromos bajnokság az Amazonas esőerdőiben és az Északi-sarkon is fog versenyezni.
“Sébastien Ogier a motorsport egyik legsikeresebb versenyzője. Az Extreme E sorozat kialakításában, szabályainak előírásában nagyon fontos szerepet tölthet be. Seb csatlakozása nagyon megtisztelő a sorozat számára.” – mondta Alejandro Aga, a Formula E versenyigazgatója és az Extreme E bajnokság alapítója.
 
Sébastien Ogier marad a WRC-ben is, új munkáját a rallyversenyzés mellett fogja ellátni.
 
“Nagyon örülök, hogy részese lehetek egy alakuló bajnokságnak. Ez a sorozat teljesen egyedülálló, nincs hozzá hasonló bajnokság több. A Goodwood fesztiválon láttam először a sorozat autóját, mely nagyon meggyőző volt.” – mondta a hatszoros rally világbajnok.
 

Érdemes elolvasni

Legendák nyomában – Turi Tomi

Vörös Gergely

Árpádtető és Hetvehely miatt megyünk Orfűre

Vörös Gergely

Az Űr Zsiguli Bagotán

Vörös Gergely

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.