WRC

Ogier: Inkább a családomra vigyáztam volna

Sébastien Ogier már csütörtökön hazautazott volna Mexikóból, végül maradt a versenyen, amit sorozatban harmadszor nyert meg.

 
A Toyota idei második, Sébastien Ogier pedig első győzelmét ünnepelte a lerövidített Mexikó Rally végén. A hatszoros világbajnok azonban nem volt ünnepi hangulatban a verseny végén sem, nem pezsgőzött a dobogón.
 
“Ez egy érdekes győzelem, mert nem is akartam versenyezni.
– mondta Sébastien Ogier, aki Mexikó után átvette a vezetést a WRC-ben. A koronavírus okozta válság folyamatosan változik a világban. Versenyzés helyett inkább a családomra vigyáztam volna, már alig várom, hogy otthon legyek.”
 
Mexikó volt az egyetlen helyszín a világon, ahol motorsport rendezvény zajlott, ezért a szurkolók nagyobb figyelmet szenteltek a versenynek, azonban kedvenceikkel ezúttal nem találkozhattak.
 
“A szurkolók nem értették, hogy miért nem osztunk aláírást és miért nem fényképezkedünk velük.
Remélem, idővel megértik majd a döntésünket.”
 
Ogier szerint nehéz verseny volt a Mexikó Rally, ahol sok sziklát kellett elkerülniük.
 
“Nagy kihívást jelentett a verseny, mert nagyon sok szikla volt a pályákon. Örülök, hogy amikor kellett, irányítani tudtuk a versenyt.
Remélem, hogy minél előbb elmúlik ez a járvány és akkor ismét a versenyzésre tudunk koncentrálni, de most másra helyeződik a hangsúly.”
 

Érdemes elolvasni

Loeb kész az M-Sporttal visszatérni a WRC-be

Hund Gábor

Arai visszatér a WRC mezőnyébe

Hund Gábor

Új központot talált a Svéd Rally

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.