WRC

Ogier kiakadt a Finn Rally után

Sébastien Ogier érthetően csalódott volt a Finn Rally után és felháborodottan osztotta meg véleményét a hónapok óta őt sújtó hátrány miatt.

 
Sébastien Ogier csupán ötödik lett és egy műszaki hiba miatt nem tudott pontot szerezni a Finn Rally Power Stage szakaszán, így 24 pontra csökkent előnye csapattársa, Elfyn Evans előtt a bajnokságban. A hétszeres világbajnok érthetően csalódott volt a versenyt követően.
 
“Sajnos a Power Stage előtt egy kő miatt kisebb probléma lépett fel a motorban, ami miatt nem tudtam a szakaszon teljes erővel támadni. – mondta Sébastien Ogier. Csalódott vagyok, mert nem így szerettem volna befejezni murván ezekkel az autókkal. Szerencsére legközelebb már aszfalton vezethetünk, amit már nagyon várok. Elegem van a útszántó szerepből, abból a francia versenyzőből, aki az egész szezon során a takarító szerepét kellett, hogy betöltse. Már nagyon várom a spanyol hétvégét, mert hónapok óta először nem leszek büntetve, ennek nagyon örülök. A finn hétvége nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de továbbra is jól állunk a bajnokságban. Elfyn Evans nagyszerű munkát végzett és megérdemelten szerezte meg a győzelmet.”

Érdemes elolvasni

Így látta Makai Gergely a Spanyol Rallyt (videó)

Hund Gábor

Ogier: Újabb lépést tettünk a bajnoki cím felé

Hund Gábor

Rally Spain 2021 – Crash & Show (videó)

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.