WRC

Ogier: Köszönöm, Kalle!

Sébastien Ogier már régóta a WRC történetének második legeredményesebb versenyzőjének vallhatja magát, és nyolcadik vb címével csak megerősítette ezt a pozíciót. A francia versenyző azonban gyerekként még nem gondolta, hogy ilyen magasságokba juthat el.

 
“Sohasem felejtem el, amikor gyerekként néztem a Montét ragyogó szemekkel és arra gondoltam, hogy rossz helyre születtem. – mondta Sébastien Ogier. Sosem lesz elég pénzem, és nem tudom az álmomat valóra váltani. Aztán idővel feljutottunk mégis a sportág csúcsára és ott is tudtunk maradni. Most büszkén tekintek erre a teljesítményre. A karrierem előtt éppen ilyen dolgokról álmodoztam. Örülök, hogy nagyszerű emberekkel dolgozhattam karrierem során. Örülök, hogy vasárnap Jari-Matti Latvalával, Elfyn Evans-szel, Dani Sordoval lehetek egy dobogón, ők mindannyian a csapattársaim is voltak korábban.”
Ogier Kalle Rovanperát sem felejtette el megemlíteni.
“Tudom, hogy nagyon nehéz versenye volt Kallénak. Mindig nehéz egy ilyen feladatot végrehajtani. Kalle a hétvégén igazi csapatjátékos volt. Pályafutásom elején én is sok ilyen versenyen vettem részt. Sosem volt egyszerű. Kalle azonban zseniálisan tette a dolgát. Köszönöm, Kalle! Ennek a fantasztikus Toyota csapatnak a tagjaként biztos vagyok benne, hogy hamarosan ő is komoly dolgokért harcolhat és nagyon élvezetes versenyei lesznek.”

Érdemes elolvasni

Oliver Solberg Hyundai i20 N Rally teszt (videó)

Hund Gábor

Ott Tanak Hyundai i20 N Rally1 teszt (videó)

Hund Gábor

Neuville és Wydaeghe kórházban a tesztbaleset után

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.