Ogier: Örömmel térek vissza mindig Portugáliába

Sébastien Ogier a WRC pontversenyének élén állva várhatja az idei Portugál Ralit, azonban a hatszoros világbajnok azt mondja, ennek ellenére idén is örömmel tér vissza arra a versenyre, ahol először tudott nyerni.

Sébastien Ogier idén hat futamon szerzett öt dobogós helyet, köztük két győzelmet, így vezeti a világbajnoki pontversenyt.

Portugáliában korábban már ötször tudott nyerni, köztük a legelső győzelmét 2010-ben.

“Jól sikerült a tesztünk Portugália előtt. Ez a verseny az, melyre mindig nagyon szívesen jövök és nagy sikereket értem el korábban rajta. Mindig nagy ürümmel térek vissza Portugáliába, még idén is, pedig most az első napon nekem kell takarítanom.” – mondta Sébastien Ogier.

A francia versenyző számára valószínűleg nem lesz egyszerű a pénteki nap a száraz, poros úton elsőként indulva, de a nyitó nap idén kevesebb, mint 100 km hosszú lesz.

“Helyezésünk megtartásához muszáj erős eredményeket hozni. Ez Portugáliában sem lesz másképp, szerencsére most a nyitó nap rövidebb lesz, mint szokott, így van esélyünk, hogy ne kerüljünk nagy hátrányba az első napon. A pénteki helyezés nagyon fontos lesz a verseny végeredményét illetően.” – tette hozzá a hatszoros világbajnok.

Közelgő események

 • vas
  28
  Júl
  2019

  F1: Németország

 • csü
  01
  aug
  2019

  WRC: Finn Rali

 • vas
  04
  aug
  2019

  WRX: Kanada