Rally 2

Olajszivárgás ellenére is második hely

Magyari Beck Szabolcs és Kalapács Zsolt második helyen zárt a Salgó Rally Rally2-es mezőnyének 2WD Kupájában. A verseny után nem várt problémára derült fény, így egy jó adag szerencse is kellett ehhez az eredményhez.

 
– A Rally2 2WD mezőnyében második helyen zártatok. Milyen volt a versenyetek Szabolcs?
– Nagyon örültünk a második helynek, de szerencsések is vagyunk. Utólag kiderült, hogy az autó nem kicsit sérült meg! Az olajteknőt vertük oda amin elég nagy repedés keletkezett és az ötödik gyorsaságin a kör gyorson végig szivárgott az olajunk! Így mentünk el az utolsó gyorsaságira, ahol egy egész jó időt sikerült autóznunk és sikerült biztosítottuk a 2. helyet!
 
– Hogy tetszettek a pályák és a rendezés?
– A pályák tetszettek tudtuk, hogy a kör gyorsasági lesz a döntő és próbáltunk arra koncentrálni.Szervezés nem volt rossz! Sajnos, az első gyors a nézők miatt lett etap. Másodikon pedig Várnai Dávidék estek egy nagyot és pont rajtban állítottak meg minket. Szerencsére a fiúk jól vannak, reméljük a következő versenyen ott lesznek.
 
– Következő versenyetek?
– Leadtuk a nevezést Miskolcra, így várjuk a következő versenyt és reméljük, hogy meg is lesz tartva. Szeretném megköszönni Kalapács Zsoltinak a navigálást, illetve Kanyik Antinak és csapatának az egész hétvégét! Külön köszönöm Kondella Petinek a segítséget! Egy igazi csapatmunka volt!
Hund Gábor
Fotó: Kőrös Kristóf

Érdemes elolvasni

Csak egy kör adatott meg

Hund Gábor

Mikulás Rally 2020-Rally2 összefoglaló – Rally Café TV

Hund Gábor

Rally Hungary 2020: ERC, Rally2, Historic – Rally Café TV

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató