Rally Café Magazin
ORB Rally

Ha esik, akkor essen rendesen

Tavaly megnyerte a 3-as kategóriát Tóth Tibor és Szabó József Mitsubishi Lancer Evo IX-cel a Miskolc Ralin. Az idén természetesen elégedettek lennének vele, ha ezt a Productionban meg tudnák ismételni, ám Tóth szerint nem lesz olyan könnyű menet.

 

„Esőt mondanak a versenyre, mi pedig tavalyelőtt mentünk utoljára vizes pályán. Tulajdonképpen ez sem zavarna, de ha esik, akkor essen rendesen mindenhol.

 

Előfordult már velünk, hogy Szuhán száraz pályán jöttünk le, majd amikor az út elindult lefelé, egyszer csak belefutottunk az esőbe, nem maradt semmi tapadásunk és kiegyenesítettük a kanyart.

 

Ilyet most nem szeretnék és az is jó lenne, ha a műszaki hiba elkerülne bennünket.

 

Tavaly nyertünk Miskolcon, ezzel az eredménnyel az idén is elégedett lennék. Reálisan nézve az első háromban kellene végeznünk. Továbbra is Bacsa Tomi a legnagyobb ellenfelünk.

 

Eger óta nem tudtunk tesztelni, a munka, a család és a húsvéti ünnepek miatt nem jutott rá idő. A verseny előtt azért gurulok egyet az autóval, muszáj visszaszokni az üléspozícióhoz, a kormányhoz, a váltóhoz, hogy ezzel már ne az első gyorsaságin kelljen foglalkozni.

 

Jó versenyre számítok, remélem, hogy tudunk küzdeni, fejlődni és Maricsek Mikivel közösen jó eredményt hozni a Rally Café Racing csapatának.“

Érdemes elolvasni

Az idei legjobb eredményük

Hund Gábor

Kovács Antal nyerte a Porec Rallyt

Hund Gábor

Magyar sikerek a Rally Legenden

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató