Örömautóztatás Tökölön

A drifted.hu már 3. alkalommal rendezte meg a Tököli reptéren a Mindig Adj Vissza Valamit elnevezésű rendezvényt, melyen ezúttal Erdélyi György és Pethő István is részt vett. Ezen az eseményen több száz hátrányos helyzetű és mozgássérült gyermeknek szereznek egy felejthetetlen benzingőzös napot, ahol nem csak a Ladák és BMW-k álltak sorba, hanem jó pár kamionba is be belehetett ülni, ami rótta a köröket.

Milyen volt ez a nap számodra Gyuri?
Mindig örülök, az ilyen alkalmaknak és messzemenőkig támogatom az ilyen erőfeszítéseket. Örülök, hogy lehetőségem is adódott, hogy részt vegyek rajta, így kivittük a Ladát a Tököli reptérre egy kis örömautóztatásra, illetve még néhány apróságot, mint péksüteményt és innivalót is tudtunk felajánlani a rendezvényen, aminek a gyerekek nagyon örültek. Az úgymond hobbimmal ilyen örömet okozni a mindennapokat nehezebben megélő gyerekek számára az felfoghatatlanul jó érzés, minden kis gyerkőcön láttam, hogy az versenyautóban töltött percet élvezte és sikerült elfelednie minden rosszat, akár csak percekre is.

Kis Tyutyu, milyen élményekkel tértél haza?
Mindenben teljesen egyetértek Gyurival és hasonló élményeket szereztem. Mivel már mindketten apukák vagyunk, még jobban átérezzük az ilyen eseményeknek a jelentőségét. Igaz az idő nem igazán kedvezett ennek a rendezvénynek, de nem tudta beárnyékolni résztvevők hangulatát. Én kiemelnék egy emlékezetesebb pillanatot, amikor egy kisember ült mellettem és általam nem tervezetten megforogtunk, annyira megtetszett neki, hogy utána már próbáltam minél többet pörögni a Ladával. Az a boldogság, amit ilyenkor látni lehet rajtuk, azaz érzés szavakkal nem kifejezhető. Remélem, hogy jövőre is folytatódik ez a már 3 éves hagyomány, mert akkor mindketten újra kilátogatunk.

Köszönöm a riportot.

Közelgő események

 • csü
  25
  ápr
  2019

  WRC: Argentin Rali

 • pén
  26
  ápr
  2019
  vas
  28
  ápr
  2019

  Rallye1: Miskolc Rali 2019

 • vas
  28
  ápr
  2019

  WRX/S1600 RX: Spanyolország