Össze kell még csiszolódni

A Mecsek Rally-n új navigatorral indult Lencse Zoltán, Ezt a feladatot dr. Kovács Annamária töltötte be ezen a versenyen, amellet, hogy friss párost alkottak, akadtak még nehezítő tényezők a verseny alatt.

Milyen volt számotokra a Mecsek Rally?

Volt már ennél job versenyem is, de nem sikerülthet mindig minden, viszont a körülmények ellenére és elégedett vagyok az eredményeinkkel, hiszen egy országos bajnokságban az első 10ben végezni egy futamon nem rossz eredmény, úgyhogy számomra ez nem hivatás, hanem egy hobby. Én már ezzel kivékülök, de látom, hol vannak a hiányosságok és min kell fejleszteni jövőre, hogy kicsit feljebb tornázzuk magunkat.

Milyen körülmények nehezítették a versenyzéseteket?

Szinte az egész verseny alatt technikai problémánk volt, de szerencsére nem az autóval, hanem az átbeszélóvel, nagyon sok gyorson nem hallottam Annamarit, ami elég veszélyes is volt sok helyen, de mint kiderült a zárlatos lett az átbeszélője, így nem volt kihangosításunk. De természetesen ezt könnnyen tudjuk orvosolni a következő versenyig.

Milyen volt Annamarival az első közös verseny?

Van benne potenciál, ha fogalmazhatok így, szerintem nagyon jó navigator lesz belőle, össze kell még szoknunk, de ez az alkalom elég volt ahhoz, hogy nem ez volt az első és az utolsó versenyünk együtt, ha minden a tervek szerint halad, akkor együtt indulunk neki a 2019-es bajnokságnak.

Hogyan tovább? Mik a tervek 2018.ra?

A nyíregyháza rally-t mi biztosan kihagyjuk, igazat megvallva nem vágyok azokra a pályákra, inkább a Mikulás Rallye-ra és a Szilveszter Rallyra koncentrálunk, mert azt semmi esetre sem szeretnénk kihagyni.

Köszönöm a riportot és jó pihenést kívánok a következő versenyig.

Kép: rallymedia.tk

Partnereink segítségét köszönjük!

Keresés

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Közelgő események

 • szo
  24
  nov
  2018

  WRX: Dél-Afrika

 • vas
  25
  nov
  2018

  F1: Abu Dhabi Nagydíj

 • vas
  09
  dec
  2018

  Mikulás Rally