WRC

Ostbergnek összedobták a szurkolók a büntetést

Mads Ostberg Szardínián 1000 eurós büntetést és felfüggesztve 25 pont levonást kapott káromkodásért. A szurkolók összedobták a pénzbüntetést a norvég versenyzőnek, Ostberg pedig megígérte, hogy még egyszer ilyen nem fog megtörténni.

 
“Sajnálom amit Szardínián tettem és sajnálom, hogy ártottam bárkinek is, de nem azt tettem amit szerettem volna és nem azt mondtam felindulásomban, amit szerettem volna. – mondta Mads Ostberg. Mindig igyekeztem jól viselkedni. Azonban én is ember vagyok és ez egy hirtelen felindultságból való cselekedet volt. Ez a dolgok rosszra fordulása miatt tört ki belőlem, úgy érzem most is, hogy megérdemeltem volna a győzelmet. Nem akarom letagadni amit mondtam, de úgy gondolom a sportnak is kellenek az emberek és az emberi érzelmek. Mindenki egy külön karaktert képvisel, de ez valóban nem én voltam. Legközelebb más leszek.”
 
Mads Ostberg a Szardínia Rally 18. szakasza után káromkodott, mivel nem értette, hogy miért kapott defektet a szakaszon.
 
“Nem akartam a Pirellire fogni a defektet, ezt akkor nem jól mondtam. A gumik mindenkinek egyformák. Szeretnék a Pirellivel többet dolgozni, hogy jobban megismerjem a gumikat, lehet, hogy valamit mi szúrtunk el az autó beállításakor.”
 
A szurkolók egy külön oldalt hoztak létre, ahol összegyűjtötték Mads Ostberg 1000 eurós pénzbüntetését.
 
“Ez rendkívüli cselekedet volt. Jó látni, hogy így kiállnak értem az emberek. Csodálkoztam azon a támogatáson, amit a szurkolóktól, a WRC-ben dolgozóktól és a médiától kaptam. A büntetésem kifizetését nagyon nagyra értékelem és nagyon jó érzés.”

Érdemes elolvasni

Brutálisan bekezdett a Toyota a Szafari Rallyn

Hund Gábor

Nézd élőben a Szafari Rally shakedown szakaszát!

Hund Gábor

91 évesen a Szafari Rallyn a háromszoros Európa-bajnok

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.