Rally 3

Paczur Dominik: Holtversenyben állunk, nagyon sietni kell

Két versenyt követően Paczur Dominik Nagy Dáviddal azonos pontszámmal a Rally3 Déli Régiójának 5-6. helyén áll, és még a bajnoki címre is van esélyük. Van tehát ok, amiért sietni fognak a szezonzáró Geresdlak Rally3-n.

 
“Apukámmal jártunk ki nézni ezt a versenyt még anno, nagyon tetszett a pálya széléről, gyors, látványos volt az akkori nagy létszámú mezőny. – mondta Paczur Dominik. Örülök, hogy én is versenyezhetek most Geresdlakon.”
 
Az idén három versenyt rendeznek a Déli Régióban, így éppen értékelhető lesz a régiós bajnokság is az országos mellett. Paczur Dominik és felesége Varga Niki, valamint Nagy Dávid és Nagy János egyaránt 15 pontot gyűjtve áll a régió abszolút értékelésének ötödik, hatodik helyén. A szezonzáró előtti 17 pontos hátránya a párosoknak pedig még be is hozható Geresdlakon, így még a bajnoki címre is van esélyük.
“A bajnokságban jelenleg holtversenyben állunk, nagyon sietnünk kell majd, erre próbálunk maximálisan törekedni a hétvégén.”
 
Parasznyán az MNASZ egy változtatást is kért a Ladán a párostól, amit Geresdlakra meg is oldottak.
 
“A parasznyai versenyen induló majdnem összes Ladánál nem volt megfelelő a csomagtér elválasztó tűzállósága, aminek a megoldását kérte az MNASZ. Ezt megoldottuk, valamint a szokásos szervizelést hajtottuk végre a szezonzáró előtt az autón. Várjuk már az utolsó versenyt, remélem, minél több szurkoló is kijön a pálya szélére.”
 
Készítette: Hund Gábor
Fotó: Horváth Rallye ASE

Érdemes elolvasni

2021-es magyar versenynaptár tervezet és fontos információk

Hund Gábor

Mikulás Rally 2020 – Előnevezési listák

Hund Gábor

Amikor jó a hangulat egy Trabantban (videó)

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató