Paddon továbbra is a Hyundaijal tervez

A Hyundai Motorsport új-zélandi versenyzője minél előbb szeretné, ha nyilvánosan is megerősítenék kapcsolatukat a dél-koreai gyártóval. Hayden Paddon nem érti, hogy jött a sajtó azon értesülése mely szerint kilép a WRC-ből és hazájában folytatja karrierjét a Hyundaijal.
 
“Határozottan kijelentem, hogy továbbra is az a célom, hogy a WRC mezőny tagja maradjak, nem tudom, honnan jött, hogy Új-Zélandon folytatnám. Korábban már nyertünk a WRC-ben, és az idei szereplés sem volt csalódás, ha ismét minden összeáll, akkor biztosan nyerhetnénk ismét. Egyértelműen a Hyundainál szeretnék maradni.” – mondta Hayden Paddon a brit Autosport.com oldalnak.
 
A Hyundai Motorsport december első hetére ígéri 2019-es csapatfelállásának nyilvánosságra hozatalát, a döntést azonban lassítják más versenyzőkkel való tárgyalások.
 
A koreai csapatban idén csak Thierry Neuville és Andreas Mikkelsen versenyzett egész évben, míg Dani Sordo és Hayden Paddon 7-7 futamon indult. A Hyundainál ugyanezt a forgatókönyvet tervezik jövőre is.
 
“A célunk, hogy a harmadik autót felváltva vezessék párosaink, ami idén sem bizonyult rossznak.” – erősítette meg Michel Nandan, a Hyundai Motorsport vezetője.
 

Közelgő események

 • vas
  24
  Már
  2019

  Rallye3: Lyukóbánya-Parasznya

 • csü
  28
  Már
  2019

  WRC: Korzika Rali

 • vas
  31
  Már
  2019

  F1: Bahrein