Rallye2 Sajtóanyag

Papp Arnie: Komlón visszatért az önbizalmam

Papp Arnie a sok sikertelen verseny miatt önbizalom hiánnyal küzdött a Baranya Kupa előtt, azonban a komlói versenyen sikerült ismét bizalmat szereznie. Ebben nagy segítség volt Béres “Unicum” Attila is. A Lada Kit Car kettőse azonban Komlón sem látta meg a célt egy műszaki hiba miatt.

– Hogy tetszettek a pályák?
– Alapvetően szeretem az ilyen pályákat, a pályabejárás alatt Hetvehely és Árpádtető volt, amit nagyon vártunk.

– Sajnos elég rövid lett a versenyetek. Mi történt?
– Igen, megint egy műszaki hiba vetett véget a versenyünknek. Ez egy ilyen év, most már biztos. Tartottuk magunkat a tervekhez, biztonságosan az összeszokásról szólt az első körünk, de már így is kezdett visszatérni az egri tempónk. Élveztem minden percét a versenynek, ez volt talán a legfontosabb.

– Elégedett voltál a teljesítményeddel, amíg mentél?
– Lehetett volna jobb is, mint mindig. Voltak apró hibáink, de ismeretlen pályákon szerintem ez belefért.

– Hogy sikerült összeszokni és hogy tudtatok összedolgozni Béres “Unicum” Attilával?
– 22 év az 22 év, márpedig Attila ennyi ideje van ebben a sportban. Sokat segített, ebben persze a tapasztalata és a helyismerete is közrejátszott. Jó volt vele menni, újra visszahozott a magabiztosság útjára. Új fajta technikával dolgoztuk fel a pályákat, ami a későbbiekben biztos, hogy sokat fog segíteni.

– Következő verseny?
– Salgón támadunk! Kormos Ádi rendbe pofozza a motort, kicsit fejlesztünk is, amit már év eleje óta tervezünk. Szeretjük ezt a versenyt, mert nekünk ez a hazai verseny. Megpróbálunk végre a dobogó egyik fokán eljutni a célig. A pályák nagy részét ismerem ellenkező irányba, visszafele csak jobb lehet.
Szeretném megköszönni együttműködő partnereinknek, hogy segítik a munkánk!

Készítette: Hund Gábor
Fotó: PSZA Motorsport

Érdemes elolvasni

Losonczy Levi: Az idei legjobb

mihalyi.csaba

Hideg Ádám nagyot mentett

mihalyi.csaba

Molnár Martin nyert és vezeti az ob-t

mihalyi.csaba

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!