Rally 2

Papp Arnie: Levetettük a rontást

Papp Arnie és Béres Attila ahogy Komlón, úgy a Salgó Rallyn is a győzelmet célozza meg a Rallye2-ben, hogy erre több esélyük legyen egy paphoz is elvitték a Lada Kit Cart, hogy levegye a rontást.

– Milyen emlékeitek vannak az Ózd-Salgó Rallyról?
Arnie: Itt sikerült először abszolút szakasz győzelmet aratni, így nekem jó emlékeim vannak a helyszínről, félig meddig hazai verseny, talán ez van hozzánk a legközelebb. A pályák fekszenek a környéken, szóval már alig várom.
Unicum: Nagyon jó emlékeim vannak a versenyről, sok szép győzelmem van a Salgóról, szeretném ezt a sorozatot nem megszakítani.

– Mennyire ismeritek a pályákat?
A: Tavaly indultunk először Salgón, így másik irányba két pályát már ismerek, visszafelé csak jobb lehet 🙂 Szeretem a környékbeli pályákat, így nagyon várjuk a versenyt.
U: 22 év után kevés olyan pálya van, amin nem mentem még, így ezeket is jól ismerem. Persze minden alkalom ad újat, újra aszfaltozták a legtöbb pályát, így lesznek újdonságok, mint mindig.

– Milyen változtatások történtek az autón Komló óta?
A: Sajnos ugye műszaki hiba miatt feladni kényszerültünk a versenyt. A motort Kormos Ádi megcsinálta, kicsit fejlesztett is rajta. Bejárattuk, beállítottuk, úgy gondolom csak rajtunk múlhat a siker, a kocsi még mindig tudja a győzelmet. Hogy valóban ne legyen problémánk, egy papnál is jártunk és levette a rontást az autóról.

– Milyen tervekkel indultok a hétvégén?
A: Tavaly is jó időket mentünk, ezt mindenképp szeretném idén is prezentálni. Jó lenne szépíteni az év eddigi futamain, így nyomjuk, ahogy tudjuk, P12-ben egy első helynek már nagyon örülne a csapat, meg persze én is 🙂
U: Győzelem, mint mindig! A célba érés fontos lenne, de csak az első helyen. 🙂

Támogatónk segítségét köszönjük!

 

Készítette: Hund Gábor

Érdemes elolvasni

Mi a terv? Janovich Roland

Hund Gábor

Mi a terv? Ifj. Fogarasi Attila

Hund Gábor

Mi a terv? Krajnyák Petra

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató