Mitropa Kupa ORC

Papp Arnold: Idén már meglesz a 200 lóerő

Papp Arnold a tavalyi Rally2-es bajnokság után idén már az ORC-ben szeretne indulni. A jó szereplés érdekében erősödik a Lada Kit Car is, mely idén már 200 lóerős lehet.

„Terveinket sajnos, mint a világon mindenhol, kicsit késleltetik az egészségügyi körülmények. – mondta Papp Arnold. Most mi is az egészséget tartjuk a legfontosabbnak, így nem is mozdulunk ki…..a műhelyből! Van idő utolérni magunkat, hála Istennek ügyfeleink a körülmények ellenére is kitartanak, így a maximumot tudjuk kihozni, ha elkezdődik a szezon.”

Arni idén navigátorként és pilótakéntis versenyezne.

„A műhelyi munkák mellett Szabó Árpinak navigáltam volna idén a Mitropa Kupában, de úgy tűnik az idén sajnos nem lesz ez a sorozat. Valami versenyen azért remélem tudok majd neki navigálni. Magam részéről remélem az év második felében lesznek versenyek idehaza, ORC-ben szeretnénk bemutatkozni a zöld Ladával. Kormos Ádi most is fejleszti a 16V Lada motort, tavaly közel 200 lóerő volt, most reméljük meglesz a bűvös 200! Amíg viszont várunk a valós megmérettetésre, addig a virtuális bajnokságban mókázunk. Aki csak teheti vigyázzon az idősebb korosztályra! Most egy kicsit félre kell tenni mindenkinek a jól megszokott életét, de remélem minél hamarabb visszakerül minden a régi kerékvágásba. Maradjatok otthon, vagy a műhelyben!

Fotó: PSZA Motorsport
Készítette: Hund Gábor

Érdemes elolvasni

Most sem vettük be Eger várát…

Hund Gábor

Országos Rallye1 Bajnokság 2020. évi állása

Hund Gábor

Neukirchnerék vezető helyről estek ki

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!