Rally Café Magazin
Historic ORB ORC Rally Rally 2

Eddig 150 páros Miskolcon

Nyilvánosságra került a Miskolc Rali nevezési listája, melyen a Rallye1-es mezőnyben 13-an szerepelnek R5-ös autóval, míg a versenyen 73-an indulnak a legmagasabb osztályban.

A két hét múlva esedékes Miskolc Ralin az egri győztes Vincze Ferenc mellett Ollé Sándor, Botka Dávid, Trencsényi József, Osváth Péter, Balogh János, Német László indul Skodával, míg Turán Frigyes, Lencse Zoltán, Hadik András, ifj. Kiss László Forddal, Lovász Pál Hyundaijal, Velenczei Ádám pedig Citroennel áll rajthoz.

Az igen nehéz, egy napos versenyen a Rallye1-ban 36-an, míg az ORC-ben 37 páros tervezi az indulást.

Az ORC-ben ismét rajthoz áll Bútor Róbert a fenevad oroszlánnal. a Peugeot 306 Maxi Kit Carral, aki mellett Szabó Zoltán egy Renault Megane Maxi Kit Carral érkezik a versenyre.

A Rally Café Racing csapatát Miskolcon a Rallye1/ORC mezőnyben Maricsek Miklós és Bán Viktor mellett Tóth Tibor és Szabó József, Osváth Péter és Papp Tamás, a Rallye2-es Kia Kupában Krajnyák Petra és Velezdi Eszter képviseli.

A Rallye2-ben 63, míg a historic mezőnyben 14 páros indul.

Azonban nem csak az éles mezőnyökre lesz érdemes figyelni, hiszen a Rallye1 előfutói között ott lesz az olasz Paolo Diana is a Fiat 131-gyel, amivel tavaly már a Baranya Kupán elkápráztatta a szurkolókat. A historic mezőnyben pedig Gerencsér Tibor is előfut.

A most megjelent lista még bővülhet a verseny előtt.

Nevezési lista

Érdemes elolvasni

Az idei legjobb eredményük

Hund Gábor

Tim Gábor a Rallye2 második helyén zárta az évet

Hund Gábor

Kovács Antal nyerte a Porec Rallyt

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató