WRC

Rally2-es vagy Rally3-as autót választhat a junior világbajnok

Az idei Junior WRC bajnoka is komoly díjat zsebelhet be bajnoki címével: vagy egy Rally2-es autót kap, vagy egy Rally3-as Forddal állhat rajthoz öt WRC futamon 2022-ben.

 
A JWRC győztese eddig “csak” egy Rally2-es autót kapott az M-Sporttól bajnoki címe mellé, idén azonban akár azt is választhatja, hogy 2022-ben Rally3-as autóval indulhat öt WRC futamon.
 
“A Junior WRC-nek és partnereinek fontos, hogy az év végi bajnok képes legyen magát fejleszteni a későbbiekben is. – mondta Maciej Woda, a Junior WRC csapatigazgatója. Beszéltünk korábbi JWRC bajnokokkal és tapasztalatuk alapján alakítottuk ki az idei bajnokság nyereményeit. Az M-Sport ma már mind az öt rally kategória számára képes autót kínálni. Az új Rally3-as Ford Fiesta nagyszerű lépést jelent a 2WD autó és a 4WD autó között. Ezért az idei év végén a bajnok akár egy Ford Fiesta Rally3-at is választhat, mellyel 2022-ben öt WRC futamot ajánlunk számára, így nem kell a Rally2-es autó mellé még költségvetést is keresni. Ugyanakkor, ha a bajnok képes versenyezni a Rally2-es autóval is, akkor egy Rally2-es Ford Fiestát is választhat.”
 
A Junior WRC idén öt futamból áll kezdve a Horvát Rallyval és zárva a Spanyol Rallyval. A bajnok tehát Spanyolországban választhat a felkínált két nyeremény közül.

Érdemes elolvasni

300 kilométer felett Szardínián

Hund Gábor

Latvala a Historic Eb-n indul

Hund Gábor

A Hyundai döntött a portugál felállásról

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.