Rally Café Magazin
GRC Europe Rallycross

Brit túraautó bajnok érkezhet Nyirádra

A 2013-as Brit Túraautó-Bajnokság győztese, Andrew Jordan is benevezett a Global Rallycross Europe első szezonjába, melynek mezőnye októberben ellátogat Nyirádra is.
 
Andrew Jordan a GRC Europe Lydden Hill-i versenyén kzdi meg szereplését az új rallycross bajnokságban és utána a sorozat többi versenyére, így Nyirádra is ellátogat.
 
“A karrierem a rallycrossban kezdtem és mindig örömmel indulok ebben a szakágban. WRX futamokon ismerkedtem meg Max J Pucherrel, aki most a GRC Europe bajnokságot szervezi, és örömmel indulok az új sorozatban. Nagyszerű mezőny áll rajthoz a bajnokságban és már nagyon várom, hogy felmérjem velük a tudásom.” – mondta Andrew Jordan, aki korábban a Téli Junior Rallycross Bajnokságot, a BTRDA Junior Rallycross Bajnokságot, a BTRDA Rallycross Bajnokságot és a Junior Szuper Bajnokságot is megnyerte, 2006-ban pedig a legfiatalabb versenygyőztes lett a Brit Supercar Rallycross Bajnokságban.
 
Jordan Max J. Pucher csapatával vett részt WRX versenyeken.
 
“Régóta ismerjük egymást Andrew-val és nagyon örülök, hogy csatalakozik a GRC Europe mezőnyéhez. Andrew egy kiváló versenyző, aki sokra lehet érdemes a bajnokságban.” – mondta Pucher.
 
A GRC Europe Bajnokság június végén Franciaországban kezdődik.
 

Érdemes elolvasni

Turi és Csucsu is elődöntőig jutott

Hund Gábor

Csucsu döntős, Turi Tamás elődöntős Nyirádon

Hund Gábor

Bronzos siker Greinbachban

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató