WRC

Remek magyar kezdés a Montén

Idén magyar párosnak, a László Zoltán-Begala Tamás kettősnek is szurkolhatunk a Monte-Carlo Rallyn, melyen a tegnapi shakedown szakaszon kategóriája 4. idejét autózta a magyar kettős.

 
Egy Ford Fiesta R2T autóval áll rajthoz a hétvégi Montén a László Zoltán-Begala Tamás páros, akiknek már a tegnap este shakedown szakaszon sikerült megmutatniuk gyorsaságukat az RC4-es kategóriában.
 
A teljesen száraz 3.4 km-es szakaszon a magyar kettős négyszer ment végig és legjobb idejük 2:37.6 perc lett, amivel kategóriájuk negyedik helyén zártak.
 
Az RC4-ben a német licenccel versenyző, de amerikai Sean Johnston-Alex Kihurani kettős volt a leggyorsabb R2-es Peugeot-val, akiktől Lászlóék 13.3 másodperccel maradtak el.
 
A kategóriában 18 páros ért el mért időt.
 
A shakedown-t tegnap a Toyotát először vezető Sébastien Ogier nyerte a Hyundai-os Thierry Neuville, csapattársa Elfyn Evans, valamint a címvédő Hyundai-os Ott Tanak előtt.
 
A Monte ma a hivatalos rajtceremóniával folytatódik, majd estétől már az éles verseny is megkezdődik két sötétben rendezett szakasszal.
photo: MGR Images

Érdemes elolvasni

Katsuta kénytelen navigátort váltani

Hund Gábor

Hatalmas mezőny az Ypres Rally nevezési listáján!

Hund Gábor

Tanak: Máshová kell helyeznünk a fókuszt

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.