Dakar WRC

Sainz a közösségi médiában mondott köszönetet

Spanyolország minden nap tapssal köszöni meg azok munkáját, akik most a járvány idején emberfeletti munkát végeznek. Carlos Sainznak azonban nincs erkélye, ahol tapsolhatna, ezért a közösségi médiában mondott köszönetet.

 
Világszerte tapssal köszönik meg az emberek azok munkáját, akik jelenleg is dolgoznak és emberfeletti munkájukkal küzdenek a világjárvány idején.
 
Carlos Sainz is szeretett volna köszönetet mondani, azonban nincs erkélye, ahova kiállva tapsolhatna, ezért más megoldást választott. A twitteren mondott hálát.
 
“Csatlakozni szeretnék én is ahhoz a hálálkodáshoz, amit naponta fejez ki Spanyolország az orvosoknak, ápolóknak, rendvédelmi dolgozóknak, stb. Megérdemlik. Én ezzel a twittel, szeretnék köszönetet mondani és tisztelegni.” – írta a kétszeres rally világbajnok és háromszoros Dakar győztes.
 
Carlos Sainz bővebben is kifejtette, hogy miért fontos a hálálkodás, tisztelgés az egészségügyi dolgozók előtt.
 
“15 ezer vagy még több orvos és ápoló, valamint kórházi dolgozó fertőződött meg nálunk. – mondta Sainz a Dirtfishnek. Nagyon rossz körülmények között dolgoznak, de annál fantasztikusabb munkát végeznek. Ezt meg kell köszönni. Mivel nincs erkélyünk, ezért más megoldást kellett találnom a hálám kifejezésére. Minden nap szeretnék egy üzenetet írni, amikor mások tapsolnak. Mindenki otthon van és otthon marad, de ezek az emberek továbbra is dolgoznak, és nincsenek úgy védve, ahogy kellene. A kormány nem vette elég komolyan ezt a járványt, így az egészségügyi dolgozók nincsenek eléggé védve és nincs elég lélegeztetőgépünk. Szeretnék emlékezni mindenkire, akik kénytelen otthonról kimozdulni, hogy dolgozzanak. Fantasztikus munkát végeznek, ők az igazi hősök, és ezt el kell ismerni.”

Érdemes elolvasni

Makinen: Tanak teljesen hülye és sportszerűtlen volt

Hund Gábor

Tanak már Szardínián járt Törökországban

Hund Gábor

Változások a Toyotánál, leköszön Makinen a WRC csapat éléről

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!