Gokart

Sikeres tesztverseny

Egy héttel a Central European Rotax Max Challenge (CEE) második fordulója előtt a csehországi Trinecben a Morva Kupa futamán állt rajthoz az MHH Kart Team versenyzője, Krózser Menyhért. Az időmérőn 11., a futamokon pedig kétszer 4., egyszer 8. lett a Junior kategóriában.

„Azért választottuk ezt a versenyt, mert egy hét múlva ugyanezen a pályán rendezik a CEE-t és szerettünk volna Menyának egy lehetőséget adni, hogy  megtanulja a pályát, illetve edzésben legyen – mondta Krózser Menyhért senior, csapatvezető. – A Morva Kupa versenyein már korábban is indultunk, nagyon színvonalas bajnokság, erős mezőnnyel. Most sem csalódtunk.

Az időmérő az idei versenyekhez hasonlóan most sem jött ki Menyának, csak 11. lett. A futamokon azonban már jól ment, kétszer negyedik lett, az utolsón pedig nyolcadik. Amikor elkezdett esni az eső, akkor egy pillanatra kibillent a komfortzónájából, de a futam végére összeszedte magát.

Tesztversenynek tökéletes volt, hiszen mentünk szárazon, vízen, felszáradó pályán. Menya is jól versenyzett, úgyhogy maximálisan elégedettek vagyunk.“

Eredmények, Krózser Menyhért, Junior

3. futam: 8.
2. futam: 4.
1. futam: 4.
Időmérő: 11.

Érdemes elolvasni

Menya mindenkit meglepett a top 10-es eredményével

mihalyi.csaba

Molnár Martin a döntőben volt a legerősebb

mihalyi.csaba

Molnár Martin: Biztató felkészülési verseny

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.