Sikeres volt az első út

A bajnokság utolsó versenyeinél egy nem várt de egyben kihagyhatatlan lehetőséget kapott Dudás Gergő, amivel élt, így Dián Attilához hasonlóan Mitsubishi Evo-val rajtolt a Mecsek Rally-n nem is rossz eredményekkel.

Nem bánod, hogy lecserélted a C2-t az EVO-ra-?

Az igaz, hogy nagyon szerettem a C2-t és már nagyon jó eredményeket értem el vele, de az is igaz, hogy még nem maxoltam ki, de ez egy visszautasíthatatlan ajánlat volt, és nem bantam meg.

Milyenek voltak az első tapasztalatok a Mistuval?

Már néhány kilométert tudtam vele menni a verseny előtt, ami mindenképpen jól jött, de azért élesben a pályán az az igazi próba, és úgy érzem sikeresen teljesítettem én is és az auto is. Nagyon sokat kell még tanulnom, de az időereményeket tekintve jók a kilátások, hiszen kategóriában 2., 3., és 4. Időket autóztunk a gyorsokon.

Akkor már nem is ülsz vissza a C2be?

A tervek szerint nem, maradok a Mitsubishinél és a Nyíregyház Rallyn is ezzel fogok indulni, illetve ezzel a versenyautóval tervezem a 2019-es évet is teljesíteni, remélem ennek semmi akadálya nem lesz.

Akkor mi lesz így a Rallye2-es bajnokságban szerzett pontokkal és elért eredményekkel?

Azt sajnos fel kellett adnom, de ahogy mondtam nem bánom, hogy a Mitsuva verseynezhetek, és ha lehetőség adódik fejlódni, akkor ki kell használni, és a C2 után azért nagy lépés a Mitsubishi, és inkább most elkezdek gyakorolni, hogy jövőre még biztosabban tudjak vele menni.

Gratulálok az új versenyautóhoz és az elért eredmények, és jó pihenést a következő versenyig

Kép: rallyheart.hu

Partnereink segítségét köszönjük!

Keresés

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Közelgő események

 • szo
  24
  nov
  2018

  WRX: Dél-Afrika

 • vas
  25
  nov
  2018

  F1: Abu Dhabi Nagydíj

 • vas
  09
  dec
  2018

  Mikulás Rally